2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 43 پست

بخار پز و بخار شو و جارو شارژی اصلا نمیخریدم 

یه عالمه پارچ و لیوان دارم که نهایتش ۱۲تا لیوان و ۲تا پارچ می خریدم. 

یه همزن پر قدرت می‌خریدم( اون موقع اصلا علاقه ای به کیک و شیرینی پزی نداشتم ولی الان خیلی کیک می پزم و همزنم خوب نیس)

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
خب خداروشکر ولی بعضی وقتا آدم قبل ازدواج فکر می‌کنه یه چیزی کاربردیه ولی تو زندگی میبینه اینجوری نیس ...

من اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردم

1. پنکه / بخاری
  2. ظروف سرو خاص مثل سوفله خوری 
  3. کریستال
  4. سماور
  5. کتری و قوری همراه با چایی ساز.فقط یکی لازمه نه هر دو
  6. سبزی خرد کن
  7. سرویس قاشق چنگال با ظرف و چمدون مخصوص! به راحتی میشه جدا و کاربردی خرید
  8. سرویس پلاستیک کامل. فقط کاربردی ها رو بخرید.
  9. وسایل تزیینی از هر نوعی
  10. چرخ خیاطی
  11. چرخ گوشت
  12. قابلمه و ظرف برای بیش از ده نفر
  13. چند سرویس قابلمه
  14. رختخواب برای بیش از چهار مهمان
  15. تشک های حجیم و سنگین
  16. روتختی
  17. انواع هواپز و میوه خشک کن
  18. لوازم قنادی حرفه ای(عروس ها ذوق دارند ولی بعد از سه سال کمتر کسی استفاده میکنه)
  19. لوازمی که با سبک زندگی پدر و مادر جور نیستند و خودمون از ذوق میخریم مثل بستنی ساز و ...
  20. سرخ کن
  21. اینه شمعدان 
  22. کنسول و ویترین 
  23. انوع استند ها مثل استند قابلمه !
  24. سفره 
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسایلی رو می‌گرفتم که خونه مامانم واقعا استفاده میشد چون شبیه ترین آدم زندگی هر دختری مامانشه برای خ ...

من مامانم سبزی خورد کن داره فلافل خونگی درست می‌کنه نون شیرمال میپزه و... من عجول و بی حوصله امروزی هیچ جوره شبیه اش نیستم

بخار پز و بخار شو و جارو شارژی اصلا نمیخریدم  یه عالمه پارچ و لیوان دارم که نهایتش ۱۲تا لیوان ...

بخارشو هم راضی نیستی؟ من الان ده سالی گذشته از جهیزیه م به نظرت بخرم؟ برا سرامیک و مبلمان خوب نیست به نظرت؟ مشورت میخواستم

بخار پز و بخار شو و جارو شارژی اصلا نمیخریدم  یه عالمه پارچ و لیوان دارم که نهایتش ۱۲تا لیوان ...

من ۱۲ تا لیوان گرفتم برای شربت و آب ، ۱۲ تا نیم لیوان برای دسر و هم برای اینکه تو ماشین ظرفشویی کمتر جا میگیره به عنوان آب خوری هم استفاده میکنم

بخارشو هم راضی نیستی؟ من الان ده سالی گذشته از جهیزیه م به نظرت بخرم؟ برا سرامیک و مبلمان خوب نیست ب ...

خیلی اعصاب میخواد هر چند دقیقه باید استراحت بدی آب بریزی باز صبر کنی داغ شه ولی لامصببببب برق میندازه گاز و شیشه و بند کشی رو ولی به خاطر قیمت بالاش من نمیخرم

بخارشو هم راضی نیستی؟ من الان ده سالی گذشته از جهیزیه م به نظرت بخرم؟ برا سرامیک و مبلمان خوب نیست ب ...

من تا حالا یه بارم استفاده نکردم 

سرامیک که تی می کشم. مبلم تا حالا چند بار زنگ زدم مبلشویی اومده شسته

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
من الان دارم میخرم.دارم جنس خوب میخرم ولی کم میخرم.مثلا سبزی خرد کن نخریدم.بجاش یکم پول گذاشتم رفتم ...

مامان هامون سبزی میدن بهمون دیگه نشد آماده میگیریم بی خیال😜 من اصلا حوصله خرید سبزی و شستن و پاک کردن و خرد کردن و بسته بندی اونم با حجم بالا رو ندارم

من مامانم سبزی خورد کن داره فلافل خونگی درست می‌کنه نون شیرمال میپزه و... من عجول و بی حوصله امروزی ...

خب ببین کدوما واقعا استفاده میشه برات مثلا من خونه مامانم غذاساز بود خیلی هم لازم بود برا منم گرفتن من الان بعد ده سال خیلی کم استفاده میکنم ترجیح میدم با دست انجام بدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز