2777
2789

یکی از فامیلامون دوتابچه داره یه دختروپسر دختر۱۸سالشه پسرشون ۲۴سالشه پدرشون مرد بداخلاقیه مادرشون ازش جداشده دختروپسر هم پیش پدرن پدره الان میگه میخوام زن بگیرم یکی از فامیلای خودش اون خانومه هم میانه خوبی بابچه هاش نداره الان دخترش اومده پیش بابام گریه میکنه میگه به پدرم بگین زن نگیره ما داریم باهاش زندگی میکنیم پسرشم میگه اگه زن بگیری ما ازاین خونه میریم پدرشونم میگه حق ندارین باید با زن من زندگی کنین به نظرتون درسته ازدواجش؟

اون اخلاق داشت زن اولش جدا نمیشد... 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای دختره بودم دانشگامو شهرستان میزدم میرفتم از اون خونه یا ام شوهر میکردم و اینا. خیلی بعیده زن بابا از مامان ادم بدجنس تر نباشه. ولی اگه خوش اخلاق بود می موندم پیش شون.

چقدر بی ادبانه با بچه هاش رفتار میکنه خب یه خونه برا زنش اجاره کنه بچه هاش هم خونه خودشون باشن 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

پسرش24سالشه اون الان باید ب فکر اینده این پسر و زن و زندگی ساختن واسه اینو جهیزیه و دانشگا دخترش باشه ن زن گرفتن خودش..

"ما وسط این مجرما شادیم بزا رو میز خاک بخوره حکم ازادی" 
خوب بزرگ های فامیل جمع شن نزارن

بزرگ های فامیل تا الان جمع نشدن براش زن بگیرن شاهکاره😂

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.