2777
2789
عنوان

غذای رژیمی

465 بازدید | 9 پست
سلام خانوما لطف میکنید چندتا غذای خوشمزه ی کم کالری بهم‌معرفی کنید خسته شدم از غذاهای تکراریم
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
میرزاقاسمی خوراک بادمجون و بامیه خوراک لوبیا سبز عدسی خوراک لوبیا کوکو قارچ و مرغ و پیازچه(این من دراوردیه)
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
لیلیناز جان عزیزم لطف میکنی دستور پخت اخری و بادمجون بامیه رو بهم بدی بی زحمت
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکو: مرغ رو بپز عزیزم یا از مرغی که مونده استفاده کن بعد قارچ رو ریز خوردکن پیازچه رو هم همین طور بعد مواد رو با هم قاطی کن یه تخم مرغ و یه قاشق ارد و کمی زردچوبه و پودر سیر و نمک اضافه کن تو ماهیتابه رژیمی بپز
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
برای بادمجون و بامیه بادمجون با بامیه و گوجه سرخ کن البته با روغن کم بعد بزار با اب بپزه
راستی یه مدل کباب تابه ای هم بلدم یکم روغن بریز بعد سطح ماهیتابه رو با گوجه رنده شده پر کن بعد گوشتا رو بزارروی گوجه ها بعد روی گوشتا هم یکم گوجه رنده شده و فلفل دلمه بچین