2777
2789
عنوان

پسر زایی بیاید لطفا (عاجز شدم 😅)

1470 بازدید | 105 پست

انقد که تاپیک میزنم ولی هیچ کسی نیس دقیقا بگه من کیت زدم پسر شد کی زدم و چکار کردم 

خوب اگه بلدید یادم بدید مادراااا ☹️

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیت ینی چی

کیت تخمک گذاری 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
منم میخام اگه کسی میدونه بگه😆

همه شون بلدن ولی حال ندارن بگن قسم میخورم 😅

ببین عزیزم هم خودتون و همسر گرمی بخورید

ارضای کامل خانم

تعداد رابطه جنسی بالا چون کیفیت اسپرم بهتر میخواد

یه سری دارو هم میده دکتر زنان

ولی نکته اینجاست همه اینا ۳۰ الی ۴۰ درصده و ivf دقیقه و تضمینیه اگه واقعا فقط پسر میخواید درست و حسابی اقدام کنید یه طفل معصوم دختر هم درگیر خواسته خودتون نکنید

چیز گرم بخورید جفتتون،زن باید زودتر ارضا بشه.

عزیزم اینا می‌دونم در مورد کیت تخمک گذاری و کی اقدام کنم میدونید ؟

کیت رو باید دو سه ماه بذاری تا تاریخ دقیق دستت بیاد 

مثلا پیدا کردن روز چندم سیکل هر ماه 

مثلا روز دوازدهم 

روزی هم که بیشترین ترشحات لزج رو داشته باشین 

روز ت گذاریه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️