2777
2789
عنوان

پسر زایی بیاید لطفا (عاجز شدم 😅)

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست
دکتر به من گفت وقتی کیت مثبت شد ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه، اون وقت سه روز پشت سر هم اقدام کن ...

آخه هر کسی یه وی میگه بعضی میگن رو میت نوشته ۴ ساعت تا ۱۲ ساعت و اینکه بعد اینکه دو خط داد اقدام کن و وقتی یک خط شد اقدام کن ولی بعدش دیگه دختر میشه آدم میمونه دقیق چه روزایی میشه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هر کسی یه وی میگه بعضی میگن رو میت نوشته ۴ ساعت تا ۱۲ ساعت و اینکه بعد اینکه دو خط داد اقدام کن ...

ار پسر میخواهید در سه ماهه اول کاری کنید که خون شما قلیایی شور یعنی میوه های ترش بخورید  ، آب انگور و آب توت فرنگی ، سبزی های تازه و جوان ، غذا های فسفر دار و گوگرد دار 

گوشت و قارچ و سرکه کمتر یا اصلا نخورید بازم پیش دکتر بهتره 

آخه هر کسی یه وی میگه بعضی میگن رو میت نوشته ۴ ساعت تا ۱۲ ساعت و اینکه بعد اینکه دو خط داد اقدام کن ...

مارک کیت ها متفاوته

باید راهنماش رو بخونی

معمولا ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد از اینکه مثبت میشه تخمک آزاد میشه

دکتر گفت بعدش ۳ روز پشت سر هم اقدام

البته رژیم هم داره که ۳ ماه رعایت بشه

هنوزم تو قرن حاضر خواهان پسر بیشتره ؟ متاسفم !!! خود شما هم یه روزی یه دختر بچه بودی

چه ربطی داره عزیزم یکی پسر داره میخاد بعدیش دختر بشه یکی دختر داره دلش میخادپسرشه از هردوجنس رو داشته باشه رژیم که فقط واسه پسرنیست

ببین عزیزم هم خودتون و همسر گرمی بخورید ارضای کامل خانم تعداد رابطه جنسی بالا چون کیفیت اسپرم بهتر ...

گلم من ۳ ماه رژیم گرمی گرفتیم رفتم ای وی آف ۱۵ هزینه کردم گفت ۱۲۰ میشه ممکن نگیرع ولش کردیم ماه پیش رفتم ای یو ای کردم که منفی شد ...الان دارو تقویتی دکتر میخوریم یه دختر دارم مثل دسته گل اینکه گفتید یه طفل معصوم درگیر نکنیم متوجه نشدم من اگه دختر بشه رو چشمم میزارم مگه دختر سایزم😅

دو تا بارداری داشتم که سقط شد یه دونه دخترم که سزکلاژ شدم ۹ ماه استراحت کردم دهنم صاف شد دیگه بچه نمیخاستم تا اینکه هم دخترم تنهاست هم شوهرم پسر دوست داره خودمم دوست دارم دو تا جنس داشته باشم که دیگه پروندش ببندم انقد مطالعه کردم تحقیق و سرچ میکنم که اون چیزی میخام بشه تموم بشه وگرنه بچه که بچه هست هر چی خدا بده اما علم پیشرفت کرده باید انقد پیگیر بود تلاش کرد 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
پریودیت منظمه ؟

۲۸ روزه بودم ولی متاسفانه سه ماه آخر ۳۰ تا ۳۵ روزه شدم 

چه ربطی داره عزیزم یکی پسر داره میخاد بعدیش دختر بشه یکی دختر داره دلش میخادپسرشه از هردوجنس رو داشت ...

نمیدونم ولی تو این سایت حدود ۹۹ درصد حانما از داشتن دختر ناسپاس و ناراضین خیلی ناراحت کنندس 

از خدا بخواید فقط خودش بخوادمیده

اون که حتما من اول از خدا میخام بعد به علمی که خدا داده دنبالش میرم 

کیت رو از چند روز بعد پریود استفاده میکنید و چطوریه 

بستگی داره هر ماه تخمک گذاری کی من ۱۲ ام روز پری بود از ۱۱ ام میزنم 

نمیدونم ولی تو این سایت حدود ۹۹ درصد حانما از داشتن دختر ناسپاس و ناراضین خیلی ناراحت کنندس&nb ...

اوناهم فقط خودشون نیستن اکثرا ازطرف شوهر ومادرشوهر واطرافیان تو فشارن میگن حالا امتحانش ضرری نداره

اگه تو سونوگفته باشه recent ovation یعنی حدودا کی تخمک آزادشده ؟؟؟یعنی خیلی وقته ازادشده یا تازه میخ ...

نمی‌دونم عزیزم من سونو نمیرم 

ببین خوشگلم من هرچی کیت میزدم منفی بود اخر دکترم گفت به علائمت توجه کن کیت بزار کنار وقتی که درد زیر دل و ترشح کشدار رقیق داشتی اون روز تخمک گذاریته از روز دوازدهم بدنتو و دماشو زیر نظر بگیر راستی قبل نزدیکی خودتو با جوش شیرین بشور