2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه میاین☹️😭

234 بازدید | 13 پست

دوستان ببخشید ولی مجبورم ک این سوال رو بپرسم:

احتمال بارداری با پیشاب چقدره؟

من دو روز قبل تخمک گذاریم رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی؛از اون اصل کاریه مطمعنم اما چون دوبار در روز رابطه داشتیم از پیشاب میترسم

الان دو‌روز از تخمک گذاری میگذره ولی شکم درد خفیف و گاها کمر درد خفیف دارم(هرماه داشتمااا ولی این ماه حساس شدم)

نمیدونم دارم ب خودم تلقین میکنم یا واقعا چیزی هست ؛خیلی میترسم

اورژانسی ام نخوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش خیلی خیلی کمه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فک نکنم باردار باشی ولی چون میگی دوبار داشتی ممکنه تو پیشاب دومی اسپرم باشه  گرمیجات بخور زعف ...

فاصلش ۸ ساعت بوده 

بینش هم ادرار داشته

ولی چون همیشه ترسشو دارم الانم میترسم

واقعا نمیدونم برای جلوگیری چیکار کنم هرماه استرس نکشم

خودم قرص بهم نمیسازه شوهرمم ازک… استفاده نمیکنه

ما چن ساله طبیعی جلوگیری میکنیم حامله نشدم الکی داری به خودت استرس میدی

انقد بعضیا گفتن با پیشاب باردار شدن واقعا میترسم

خودمم چنساله جلوگیریم طبیعیه ولی چون دوس ندارم الان بچه دار شم همیشه استرسشو دارم

انقد بعضیا گفتن با پیشاب باردار شدن واقعا میترسم خودمم چنساله جلوگیریم طبیعیه ولی چون دوس ندارم الا ...

ن بابا خیالت راحت اگه بعد رابطه شوهرت بره دستشویی اسپرمی زنده نمیمونه میتونی سرچ کنی تا خیالت راحت بشه

فاصلش ۸ ساعت بوده  بینش هم ادرار داشته ولی چون همیشه ترسشو دارم الانم میترسم واقعا نمیدونم ب ...

من ۸ ساله کاندوم استفاده میکنم هیچوقت نه عفونت گرفتم نه استرس داشتم نه کثیف کاری شده

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤