این اواخر خیلی نسبت به بدنم حساس شدم همش میرم جلو آینه بالا پایین میکنم انداممو پوستمو هعی میگم پوستم نمیدونم سفید بلوری نیست سینه هام فلانه باسنم بهمانه زیر چشام گوده آرنج هام و زامو هام یکم تیره ان کلی هم روتین پوستی و اسکراب و صابون نمیدونم چی. و چی خارجی گرفتم ولی باز انگار اثر ندارن با اینکه ۲۰ سالمه قیافه ام هم حالا بد نیس تعریف از خود نباشه خوشگلم ولی روحیه ام شده عین زنای ۴۰ ساله که توی بحران میان سالی ان .... شما چه حسی نسبت به خودتون دارین؟
خود عادیت و با عکس هزار ادیت و ژست و عمل یکی مقایسه میکنی توقعت میره بالا
پیشنهادم اینه شروع کنی به ورزش کردن
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
آره خیلی باهات موافقم حس میکنم از همه هم سن و سالام عقبم یا حالا پسری بخواد باهام بیاد تو رابطه چشمش ...
ببین
من با یکی تو رابطه ام که آرزوی خیلی هاس. خودمم کلی نقص دارم. ولی انقد اعتماد به نفس دارم و از خودم تعریف میکنم که فکر میکنه آسمون باز شده من افتادم پایین. کلید رابطه موفق فقط عزت نفس و اعتماد به نفسه نه بی نقص بودن