2777
2789
عنوان

مادر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 2382 بازدید | 56 پست
من مامانم "خودشیفتس" اگه مامانت ویژگیای مادر خودشیفته رو داره باید بدونی که خودشیفته ها اصلا از کارا ...

دقیقاااااااا مامان منم همینه

تو دنیا فقط خودش براش مهمه پیشرفت خودش مهمه حاضره بخاطر خودش ماهارو زیر پای خودش له کنه اصلا بویی از مهر مادری نبرده

من پدرم اینجوریه ینی فقط فکرخودشه فقططططط خودش و خودش ولاغیر امامادرم ماهه ازش دورم  الانم با ...

خدا مادرتو واست نگهداره قدرشو بدون مادر خوب نعمته

پدر خیلی نمیتونه واسه دختر کار خاصی بکنه پس خودخواه بودنش چندان ضرری به ما نمیرسونه ولی مادر چرا

من از الان فکرم گرفته واسه بعد زایمانم چون میدونم مامانم کمکم که نیست هیچی باعث ناراحتی اعصاب و روانمم هست 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به خاطر بارداریت همه سعیتو بکن که بیخیال باشی و اصلا ناراحت نشی، سعی کن ابدا مادرت رو هم نرنجونی، مخ ...

مامانم همیشه تو بحثا دهم میگفت توهم اخلاقت عین باباته و من واقعا به خودم افتخار میکنم که اخلاقم به بابام رفته

مامانم عین دختر خواهراشع هرجا میبینن شوهرشون یکم شکست خورد تو زندگیشون سریع طلاق میگیرن ولی من حتی اگر ببینم شوهرم یجا داره کم میاره سریع دست بکار میشم که یه راهی پیدا کنم واسه کمک به شوهرم

دو سالیه تنفر پیدا کردم نسبت به مامانم اصلا حس مادری نسبت بهش ندارم دیگه

خدا مادرتو واست نگهداره قدرشو بدون مادر خوب نعمته پدر خیلی نمیتونه واسه دختر کار خاصی بکنه پس خودخو ...

پدرم باعث شد مامانم مریض بشه و واقعا روحیه هممون رو خسته کرده عزیزم.مامانم خیلی برام عزیزه اما واقعا مریضه ورعایت حالشو نمیکنه.

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

عزیزم اگ بدونی ت بچگیهام مادرم چ بلای سرم آورده مخت سوت میکشه ب دنیا اوردن بچه مساوی با مادر بون نیست باهاش فاصله بگیر تا جایی میتونی رفت وامد نکن ولی نزار شوهرت بفهمه با کسی درودل نکن بعد ب ضرر خودت ازش سواستفاده میشه متاسفانه مادرت ادم حسودی ولی از بدیهای مادرم بگم هنگ میکنی قوی باش و ب محبت مادرت نیاز نداشته باش دنیا خیلی بی رحمه عزیزم

عزیزم اگ بدونی ت بچگیهام مادرم چ بلای سرم آورده مخت سوت میکشه ب دنیا اوردن بچه مساوی با مادر بون نیس ...

اخ خواهر اسم محبت مادری که میاد خندم میگیره

۹ماه حاملگیم اصلا یه زنگ نزد احوال منو بگیره طرفم نیومد یه جارو واسه من بکشه بااینکه استراحت مطلق بودم

من که دیگه اسمشم نمیارم اصلا مامان من مرده

من وقتی مامانم کارایی میکرد که باعث ناراحتیم میشد علتشو نمیدونستم.فک میکردم اشتباه از منه و منم که درست رفتار نمیکنم.الان بعداز نه سال که از ازدواجم میگذره ،حالا میفهمم که تمام رفتارای مادرم به خاطر حسودی به منه و من متاسفانه خیلی دیر متوجه شدم.چون آسیب شدیدی دیدم.طوری که اثرش رو روی زندگی مشترکم گذاشت.اما خداروشکر الان که شناختمش ازش فاصله گرفتم و خیلی حالم بهتره

من وقتی مامانم کارایی میکرد که باعث ناراحتیم میشد علتشو نمیدونستم.فک میکردم اشتباه از منه و منم که د ...

چقدر شما شبیه من هستید تو این مورد منم تقریبا بعد از ۸ سال از ازدواجم متوجه شدم که همش از حسادت هست همیشه خودم رو سرزنش میکردم فکر میکردم من دختر بدی براش بودم چقدر عذاب کشیدم ولی یکساله رابطم رو کم کردم خیلی آرامش دارم بعضی از اطرافیان رو که میبینم چقدر مادرشون هواشون رو داره غبطه میخورم 

عزیزم منم همیشه انگشت به دهن میموندم از حرفا و کاراش و همینو میگفتم اخه مادر همچین جیزی میگه یبار تو یه بحث الکی برداشت به من کفت ایشالا بچت تو شکمت خفه میشه و میمیره 

هزارتا خرابکاری و حرف پشتم زدن و بدجنسیایی که تصورشو نمیکنی و بدیش این بود نمیدونستم چطور توجیه کنم این منو زاییده و یه مادره تا فهمیدم شخصیت خودشیفته داره برو راجبش تو اینستا بخون خیلی کمکت میکنه ازش فاصله بگیر درگیر بازی های روانیش نشو بهش نشون بده تحت تاثیر حرفاش نیستی و هیییچ اماری از زندکیت بهش نده

عزیزم منم همیشه انگشت به دهن میموندم از حرفا و کاراش و همینو میگفتم اخه مادر همچین جیزی میگه یبار تو ...

متاسفانه دقیقا همینطوره من شدبدا تحت تاثیر حرفاشم

کاش بشه که بتونم ازش فاصله بگیرم