2777
2789
عنوان

دارم اروم اروم دق میکنم امشب💔😓

452 بازدید | 38 پست

ببخشید این تاپیک چندبار زدم چونکه خیلی مهمه برام و داره زندگیم تباه میشه دو روزه پیام نمیده دو روووووز هیچی پیام نمیده هیچیییییییی

سلام عزیزان دوتاشغل داره کارواش مکانیک و صافکاری از ساعت۸صبح تا۹شب روزی چهارپنج تا پیام بیشتر نمیده و خیلیییی سرده (یکسال باهم هستیم ۳ماه اینجوری شده قبلا فقط کفش فروشی کارمیکرد الان این۳شغل رو دارد) جمعه ها و روزی های تعطیل میگ بیا ببینمت(حضوری مثل همیشست اما پشت تلفن خیلی افتضاحست دارم زجر میکشم یعنی نمیخوادم؟امروز از صبح تا الان ک پیام نداده😭همه ت نی‌نی سایت میگن نمیخوادم و دارم دیوونه میشم😭😭😭😭میگ کار دارم بعدش من خیلی پیله شدم گفت اگر نمیتونی برو البته با ناراحتیا بعدش خودش گفت حواسم هس بهتربشه ولی دوباره همووونه همـه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭داداششم پیشش کارمیکنه یکجاهستن میگ نمیتونم جلوش صحیت کنم همش بهم چسبیده بقران درکش میکنم اما خب اخه الانم بهم پی نداده یه سلام خوبی مگ چیه؟😭خودش میگ ازسرکازمیام خونه بیهوش رو تخت میوفتم دو روزه من پیام ندادم اونم پیام نداد اگر فرداهم نده یعنی نمیخوادم؟؟؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا طرف وقت میکنه اصلا پیام بده؟ 

بخدا نمیخوادم من دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اینکه میتونه ۲۴ ساعت ازت بیخبر بمونه اصلا خوب نیست 

بابا حس میکنم نمیخوادما دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭

هوووف خوددرگیری داری بدبخت دیگ چجوری وقت کنه پی بده

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

حالا دلداریت بدم بگم خسته هست که پیام نداده

خوب دو روز خیلیه حتما نمیخواد تو هم عقب بکش بزار خودش بیاد جلو

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

گناه دارع بابا درکش کن

بقران درکش میکنم اما یه سلام خوبی چ کاری داره؟؟؟دو روزه پیم نمیده😭😭😭😭😭میخواد خودم بکشم کنارحتما😭😭وای وای من خیلی بدبختم 

بقران درکش میکنم اما یه سلام خوبی چ کاری داره؟؟؟دو روزه پیم نمیده😭😭😭😭😭میخواد خودم بکشم کنارحتما ...

باهاش با ارومی صحبت کن بگو من اگ به جای تو باشه حداقل دوتا پیامو میدم ولی پیام نمیدی هم نگران میشم هم حس بدی میگیرم

همه میگن وقت نمیکنه فلان

ولی مگه میشه همچین چیزی ؟

هر روز ۲۴ × ۶۰ دقیقه س 

ینی پنج دیقه نمیتونه وقت بذاره واس این دختر؟

البته من از رفتارای تو خبر ندارما شایدم گیری میدونه بهت پیام بده اعصاب خوردی درست میکنی بخاطر همین نمیده 

هوووف خوددرگیری داری بدبخت دیگ چجوری وقت کنه پی بده

دو روووووز یه سلام خوبی؟چ کاری داره؟من بابام راننده تریلی همش ت جاده مرتب خبرمیده😭😭😭😭