2777
2789
عنوان

دارم اروم اروم دق میکنم امشب💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 38 پست
ناراحت نباش عزیزم  راستشو بگم منم یکی بود که پیام نمی‌داد و همینجوری ناراحت بودم  فکر می ...

دورت بگردم ان‌شاءالله همیشه شاد وسلامت باشی و بهترین بخت نصیبت بشه بحق امام هادی علیه السلام

بخدا دارم دق میکنم بهش چندبار گفتم اما میگ کار و اینا،بخداااااااااااااااااادارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دارم همینکارمیکنم اگر تا اخرهفته خبری نشد با تمام سختی هاش مجبورم خودم برم تا اون بره😭😭😭😭😭واییییییی دعاکنین برام دعاکنین😓😭😓😭😓😭😓😭😓😭😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بنده خدا بود تازه رفته بود خواستگاری کارگر یه کارخونه بود کنار کوره بعضی وقتام شب کار هر وقت بیکا ...

دارم همینکارمیکنم اگر تا اخرهفته خبری نشد با تمام سختی هاش مجبورم خودم برم تا اون بره😭😭😭😭😭واییییییی دعاکنین برام دعاکنین😓😭😓😭😓😭😓😭😓😭😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ناراحت میشی ولی اینکه یه تماس کوتاه تو روز میتونه بگیره ولی دلش نمیخواد موقع غذا که وقت داره  ...

دارم همینکارمیکنم اگر تا اخرهفته خبری نشد با تمام سختی هاش مجبورم خودم برم تا اون بره😭😭😭😭😭واییییییی دعاکنین برام دعاکنین😓😭😓😭😓😭😓😭😓😭😓

چن سالته؟ اینهمه گریه و بغض و نارحتی واسه یه پسره که هیچ ارزشی واست قائل نیس؟ لطفا عزت نفستو ببر ب ...

۱۹ اونم۲۲

دورت بگردم ان‌شاءالله همیشه شاد وسلامت باشی و بهترین بخت نصیبت بشه بحق امام هادی علیه السلام بخد ...

ممنونم عزیزم تو هم انشالله خوشبخت بشی 

دعات میکنم ولی غصه بیخود نخور باور کن قسمت هم باشین نمیره هیچ وقت ناراحت نباش توکل کن به خدا

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
ممنونم عزیزم تو هم انشالله خوشبخت بشی  دعات میکنم ولی غصه بیخود نخور باور کن قسمت هم باشین نمی ...

توکلم ب خدا و اهل بیته😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا دارم دق میکنم اشک دارم بزرگ بزرگ😭😭😭خدا سره هیچکس اینجورزی نیاره انتظار سخته بی‌خبری سختر😭😭😭

توکلم ب خدا و اهل بیته😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا دارم دق میکنم اشک دارم بزرگ بزرگ😭😭😭خدا سره هیچکس اینج ...

کشیدم این حالتو، اشکم ریختم... خدا میبینه ناراحت نباش هرچی خیره واست رقم میزنه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
دارم همینکارمیکنم اگر تا اخرهفته خبری نشد با تمام سختی هاش مجبورم خودم برم تا اون بره😭😭😭😭😭واییی ...

ان شاء الله موفق میشی 

امیدوارم اگه واقعا این شخص به صلاحت نیست بتونی سریع فراموشش کنی و شخصی که خوشبختت می کنه سر راهت قرار بگیره یه مدت زمان بدی همه چیز درست میشه