2777
2789
عنوان

همه خواستگارام ازدواج کردن

1026 بازدید | 80 پست

به جز من 

وقتی مادر یا خواهر حتی همسر و بچه هاشون رو میبینم خجالت میکشم ازشون 

که اونا سر و سامان گرفتن و من هیییییچ

چجوری خودمو آروم کنم؟

هرچی چله و نذر و دعا کردم که یه خواستگار خوب بیاد و باهاش ازدواج کنم هیچ فایده ای نداشت

با دیدن و خوشحالی کردن و مسافرت رفتناشون من خیلی شکسته میشم

پس چرا بهشون بله نگفتی 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واخوب اگ درست نبودن ناراحتیت ب چیه؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

اووووو حالا انگار اونام شاخ غول شکستن

منم ازدواج نکردم هنوز 24 سالمه دوس دارم یکی تو زندگیم باشه فقط که ادم حسابی باشه

دوس ندارم برای حرف بقیه خودمو بیچاره کنم 

خجالتم نداره خو دوس نداشتی اون موقع ازدواج کنی

عزیزم تو از دلشون خبر نداری. اتفاقا اونا دارن به تو حسودی میکنم. فقط باید حسابی به روحیه و تیپ خودت برسی  آخه این همه مشکلات زن و شوهری و مسایل مادی و اقتصادی رو نمی‌بینی ؟بماند خیانت داره هرروز بیشتر میشه

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است

یعنی اونا اون موقع به چشم تو نیومدن، تو ردشون کردی ولی حالا هرکدوم یه خنواده رو سر و سامون دادن و یه دختری باهاشون خوشبخته؟

فکر میکنی ایراد کار کجاست؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊