2777
2789
عنوان

همه خواستگارام ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 80 پست

چله و نذر چیه ..‌‌خودت را درست کن ...ببین سن بلوغ عقلی رسیدی واسه ازدواج ...یکی بود مدام میگفت خواستگاریم بهم خورد .همین که عقد میکنه هم ذهنش با عشقشه هم بانامزدش.هم طلا و هم جشن میخواست هم جشن عقد و عروسی باهم .یعنی ما فهمیدیم فعلا بالغ نیست .توقعش از ازدواج اینه ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

جا داره بگم نماز شب خوندم واس ازدواج خدا شاهده یکی اومد از هر لحاظی زیر صفر ی گدا گشنه خر 🤣 اینم ا ...

اخه قربونت برم نماز برا این چیزانیست که نماز برای خداست بخداقسم بخاطر خودش میخوندی بهترینش میومد برات

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووو حالا انگار اونام شاخ غول شکستن منم ازدواج نکردم هنوز 24 سالمه دوس دارم یکی تو زندگیم باشه فق ...

من الان ۲۰ سالمه 

تو جایی که دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله نامزد میکنه من دیگه پیرم

تو اقوام هیچ دختری به ۲۰ نرسیده بوده

چله زیارت عاشورا شهید صفری بگیر

من برداشتم ولی هنوز خبری نیس

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
زیاد خوب نبودن  خوانوادش

خوب الانم ب همون چیزی فک کن ک موقع جواب رد دادن بهش فک میکردی دیگه 

قسمتت نبودن انشالله ی بخت خوب نصیبت شه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من الان ۲۰ سالمه  تو جایی که دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله نامزد میکنه من دیگه پیرم تو اقوام هیچ دختری ب ...

بیخیال من جات باشم فعلا ب فکر پیشرفتم

سنی نداری

تازه ب نظرم 28 تا 30 سال برای ازدواج مناسبه

سنت شکن باش همیشه لازم نبس ک ب ساز بقیه برقصیم

من جات باشم فعلا فقططططططط ب پیشرفت کردن و مستقل شدنم فکر میکنم

جا داره بگم نماز شب خوندم واس ازدواج خدا شاهده یکی اومد از هر لحاظی زیر صفر ی گدا گشنه خر 🤣 اینم ا ...

ببین میگند فلانی از خدا شوهر میخواست .از شوهر روزی ....در حالی که روزی را خدامیده..گدا بود خدا که داده تو شوهر خواستی .با شوهر هم از خدا روزی طلب کن .روزی دست شوهر نیست دست خدا س.مرد پولدار هم گدان  ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

مممنون  میشه برام دعا کنی  دیگه حالم بده  اعصابم داغون  هر روز با مامانم دعو ...

حتما عزیزم غصه نخور به خدا توکل کن 

منم دوساله اقدامم نمیشه 

دعا نذر متوصل شدم نشد ول کردم دیگ ب جنگ خداک نمیشه رفت بیخیال شدم تا زمان درستش خودش منو ب ارزوم برسونه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ببین میگند فلانی از خدا شوهر میخواست .از شوهر روزی ....در حالی که روزی را خدامیده..گدا بود خدا که دا ...

چه چیزایی میگی مگ من گفتم فقیر بود میگم خسیس بود ب همون خدا هم همه ویژگی‌ها رو گفته بودم گندیدشو داد من اینا رو دیگ از برم 🤗

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟