2777
2789
عنوان

همه خواستگارام ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 80 پست
منم هرچی چله میگیرم خواستگار میاد ولی به دلم نمیشینه

پس خدا میفرسته خودتان قسمتت خودتان را قفل کردین ....دختر فامیل ما هزار خواستگار داره .چون خیلی با غریبه هامیخنده و خوشه...ولی همه را رد کرده چون میلیاردر پولدار میخواهد .....خیلی زیاد ...الان سنش بالا رفته ....دیگه داره جون میکنه خواستگار پولدار پیدا کنه ...میره بالاشهر میره جاهای مختلف ...خواستگار دیگه نیست ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله زیارت عاشورا کامله با نماز و دعای علقمه

من اونم خوندم

و هنوز منتظر نشستم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
وای چقدر من دعا ی نادعلی خوندم

منم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
چه چیزایی میگی مگ من گفتم فقیر بود میگم خسیس بود ب همون خدا هم همه ویژگی‌ها رو گفته بودم گندیدشو داد ...

من هم گدام .داداشم خسیسه شدید .ولی خوب به خسیسش هم میرم ..چون میدونم همه چی گرونه .....ان قدر گرونه ریال ریال حساب کتاب ها را داریم ...اصلا نمیشه ولخرجی کرد ...با زحمت پول بدست میاریم .مخصوصا حلال

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من الان ۲۰ سالمه  تو جایی که دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله نامزد میکنه من دیگه پیرم تو اقوام هیچ دختری ب ...

با این اوصاف پس شما خوشبخت ترین دختر فامیل محسوب میشی

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
حتما عزیزم غصه نخور به خدا توکل کن  منم دوساله اقدامم نمیشه  دعا نذر متوصل شدم نشد ول کر ...

دختر عمه من باردار نمی شد رفت دکتر گفت بی خیال باش و استرس نداشته باش 

باورت نمیشه بعد از این حرف دکتر خیلی بیخیال شد و چاق شد سریع هم‌باردار شد

انشاالله شما هم دامنت سبز شه

جا داره بگم نماز شب خوندم واس ازدواج خدا شاهده یکی اومد از هر لحاظی زیر صفر ی گدا گشنه خر 🤣 اینم ا ...

حالا همینو رد کن یه شبه میره اون بالا بالا ها واسه خودش کسی میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

40 روز زیارت عاشورا کامله با نماز و دعای علقمه خوندی؟ 

بله

من الان ۲۰ سالمه  تو جایی که دختر ۱۳ یا ۱۴ ساله نامزد میکنه من دیگه پیرم تو اقوام هیچ دختری ب ...

تازه بیست سالتههه

سنت خیلی کمه تا ۳۰ سالگی وقت داری 

اصن وقتی نیست ک خودش ب موقعش میاد وقتی منتظرش نیستی

اتفاقا بهتر چیه ازدواج تو سن کم