2777
2789
عنوان

مهر؟😶🌧️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من در طی تابستون هیچ کار مفیدی نکردم و این عذابم میده ولی از الان به بعد نهایت تلاشمو میکنم اتفاقا ...

چه خوب، منم مثل تو فکر میکنم که شروع مدرسه می‌تونه مفید باشه 🌱🤭

💜🍓🍄☃️

متاسفم بخاطر عشقت عزیزم🤝 تولد 120 سالگیش🥳 

♥️♥️♥️

برا کارش رف دو س روز نیستش 🥺

هر وقت می‌ره دنبال کارش من کلی دلم میگیره ک تنهام🥺🥺😩😩😩

مرسی عزیزم♥️تولد هر کدوممون میشه میگه تولد منم هست😑😑😐😐😂😂😂تولد داداشش قهر کرده بود ک چرا تولد من نیست 🤕🤕🤣🤣🤣

♥️♥️♥️ برا کارش رف دو س روز نیستش 🥺 هر وقت می‌ره دنبال کارش من کلی دلم میگیره ک تنهام🥺🥺😩😩😩 ...

امان از این عشق🥺 پایدار باشید، به پای هم پیر و شاد بشید❤️

💜🍓🍄☃️

آذر تولدمه اما تابستون زیاد خوب نبود با دغدغه های شغلی همراه بود.با استرس و خستگی و ناراحتی بود ام ...

چقدر خوب که شهریور خوبی داشتی 🧡 12۰ سال تابستون رو تجربه کنی، ان شاءاللّٰه ✨

💜🍓🍄☃️

منم خداروشکر راضی بودم از بهارو تابستونم ب امید خدا پاییز زمستون خوبی داشته باشیم همگی بدون درد غصه ❤️🙏

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️