2777
2789

مثلا یکی عکسشو میذاره صرفا جهت اینکه ناراحت نشه میگین خوشگله؟🥲😂

تعداد رای : 32
نظرسنجی
اره نمیخوام ناراحت بشه
22
68%
نه هرچی باشه میگم
10
31%

بمنم زیاد گفتن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا سوال منم بود

من اگ ب یکی بگم عکس بذار من ندیدم اگ واقعا ب دلمم نشینه میگم خوشگلی 

ولی از اول تو تامیک باشم اگ از نظر خوشگل نباشه هیچی نمیگم

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...

من اگه خوشگل به نظرم نیاد پست نمیزارم اصلا

مثل یک روح رد میشم

مجبور نیستم بگم که 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوشگل باشه میگم 

ولی اگر تو نظرم دوست نداشتم انچنان از تاپیک میرم بیرون چیزی نمیگم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
بستگی دارخ اگه قبل عکست بگی زشتم همه میگن خوشگلی ولی اگه قبل عکس بگی خوشگلم هرکارمیکنن ثابت کنن زشتی ...

🙌🏻🙌🏻

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

هیچ چهره ای زشت نیست آخه 

ولی من همیشه با رعایت احترام و ادب به خانمهایی که چهره شون رو ناشیانه فتو شاپ کردن و نظر زیباشناسی میخوان گفتم اغراق تو این نرم افزار چهره شون رو ترسناک و بدحالت کرده 

همیشه هم بدشون اومده 

چهره ساده و بانمک یک دختر خانم کاربر یا چهره مسن تر یک مادر یا تازه عروس چه زشتی میتونه داشته باشه که زیبا محسوب نشه 

ولی وقتی به هوای خودشون با نرم افزار چشم درشت میکنن و پوست سفید میکنن زیباترین چهره هم حالت بدی میگیره مخصوصا مردمک های گنده سیاه غیر قرینه واقعا زشته