من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
والا خب شرایط آدما خیلی فرق داره. اگر برای تحصیل میری باید بررسی کنی. برای کار هم یرشرایط دیگ مد نظره. این آقازاده هایی هم ک میرن خوش گذرونی اصولا طبیعت و آدما و جو براشون اولویته😅
روسیه چون زمانی بابای بابابزرگم اونجا بود و زن هم داشت دوست دارم برم اون یکی فامیلامو پیدا کنم😂
فامیلای مامان بزرگ منم گرجستان زندگی میکردن😂😭 اتفاقا روسیه کشور عالی ای هست برای تحصیل و بهترین نایت لایف رو داره، ولی برای زندگی بعد از تحصیل اروپای غرب بهتره
آره مردم روسیه زیاد مهاجر هم قبول نمیکنن و خوششون نمیاد کلا مردم سرد و بی روحین ولی عوضش تو آلمان آم ...
حلا چرا شما ها از ایران سر در آوردین اصلا😂🗿 (منظورم از بابابزرگت به بعدِ)، اتفاقا آلمانیا و فرانسویام نژاد پرستن😐😑 امریکا / کانادا / استرالیا خوبن برا مهاجرا
هر جایی جز افغانستان از ایران بهتره🤣 اگه خیلی پول داشتم سوییس انتخاب میکردم ولی اگه معمولی ...
دقیقا همین امروز یه پست دیدم گفته بود طبق یه نظرسنجی، سوئیس بهترین کشور دنیا و ایران بدترین شده🗿💔 هرچند خود من سوئیس رو بیشتر برا سفر مناسب میدونم (که همون سفرم به لطف پاس قویمون نمیتونیم بریم😂😂😂🤓)
عزیزم حالا من اون کاربر رو نمیدونم ولی در کل مهاجرت تحصیلی و کاری رو بدون کمکِ وکیل میشه انجام داد به راحتی، مخصوصا وقتی زبان بلد باشین و با کالج / کارفرما بتونین مکاتبه کنین. تنها شیوه ای که برا مهاجرت به نظر من وکیل نیاز داره مهاجرت از طریق سرمایه گذاریه