2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
من نمیدونم از کجا باید شروع کنم..برا همین گفتم وکیل بگیرم ولی خیییییلی پول میگیرن نامردا شما کسیو س ...

اتفاقا کلی پول میگیرن و آخرش شخص رو دست به سر میکنن و وقتی هم اوکی نشد میگن که دیگه پول رو پس نمیدن، من خیلیارو دیدم که خودشون به تنهایی اقدام کردن و رفتن؛ خودمم بدونِ وکیل دارم برا آلمان اقدام میکنم. شما اول باید کشور مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد ببینی چه ویزاهایی ارائه داده، بعد اون ویزایی که بیشتر از همه به شرایطتون بخوره رو انتخاب کنین و مدارک مورد نظر رو جور کنین، اینطوری شانس ویزا شدنتون بالا میره. 

بابای بابابزرگم یه زن دیگه هم اینور داشت که ما نسلمون از اونه

جدا بعضی وقتا با خودم میگم اگه کشوری که توش به دنیا میومدم متفاوت بود الان چقدر شرایط برام فرق داشت :") 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کلی پول میگیرن و آخرش شخص رو دست به سر میکنن و وقتی هم اوکی نشد میگن که دیگه پول رو پس نمیدن، ...

شما تحصیلی میرین یا کاری؟

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
شما تحصیلی میرین یا کاری؟

من تحصیلی میرم، برای کالج اقدام میکنم، یه سری مرحله داره که خب بِیسیک ترینش یادگیری زبان هست و ترجمه مدارک توسط دارالترجمه، بعدم لگال (قانونی کردن) مدارکِ ترجمه شده و بعد هم پیدا کردن کالج مورد نظر از طریق اینترنت و ایمیل زدن. داشتن انگیزه نامه خوب هم خیلی مهمه که خب میشه به راحتی از هوش مصنوعی و اینترنت کمک گرفت برا نوشتنش😎

من تحصیلی میرم، برای کالج اقدام میکنم، یه سری مرحله داره که خب بِیسیک ترینش یادگیری زبان هست و ترجمه ...

جدی؟ برا چ مقطعی؟

عزیزم اکه بشه من درخواست بدم سوال زیاد دارم

من نمیدونم از کجا باید شروع کنم..برا همین گفتم وکیل بگیرم ولی خیییییلی پول میگیرن نامردا شما کسیو س ...

من ده سال پیش وکیل گرفتم پراید سیزده میلیون بود وکیل از من سی و پنج میلیون گرفت،آخرشم هیچ کار نکرد تازه پرونده ای که برام فرستاده بود ناقص بود

من ده سال پیش وکیل گرفتم پراید سیزده میلیون بود وکیل از من سی و پنج میلیون گرفت،آخرشم هیچ کار نکرد ت ...

عههههه چ بد

منم از همین میترسم، نمیتونم اعتماد کنم

خب آخرش چیکار کردی؟

عههههه چ بد منم از همین میترسم، نمیتونم اعتماد کنم خب آخرش چیکار کردی؟

برای کانادا درخواست داده بود همسرم بعد که ازدواج کردیم وکیله چقدر پوله دیگه گرفت پرونده منم اضافه کنم،روز مصاحبه رو بهمون گفتن پاشدیم رفتیم استانبول،افسر مصاحبه کننده گفت به من تو کی هستی،نگو وکیله اصلا پرونده منو اضافه نکرده بود

اسم وکیلمون هم خانم می شاهید بود خیلی معروف بود خیر سرش

برای کانادا درخواست داده بود همسرم بعد که ازدواج کردیم وکیله چقدر پوله دیگه گرفت پرونده منم اضافه کن ...

وای عجب آدمایی هستن واقعا فقط فکر پولن و به جز پول هیچی براشون اهمیت نداره :|||| حالا آخر تونستین برین؟ اینه که مهمه🥰

برای کانادا درخواست داده بود همسرم بعد که ازدواج کردیم وکیله چقدر پوله دیگه گرفت پرونده منم اضافه کن ...

خب بعدش چیشد

آخرش چجوری رفتی

گفتی کدوم کشوری الان؟