والا خب شرایط آدما خیلی فرق داره. اگر برای تحصیل میری باید بررسی کنی. برای کار هم یرشرایط دیگ مد نظره. این آقازاده هایی هم ک میرن خوش گذرونی اصولا طبیعت و آدما و جو براشون اولویته😅
روسیه چون زمانی بابای بابابزرگم اونجا بود و زن هم داشت دوست دارم برم اون یکی فامیلامو پیدا کنم😂
فامیلای مامان بزرگ منم گرجستان زندگی میکردن😂😭 اتفاقا روسیه کشور عالی ای هست برای تحصیل و بهترین نایت لایف رو داره، ولی برای زندگی بعد از تحصیل اروپای غرب بهتره
آره مردم روسیه زیاد مهاجر هم قبول نمیکنن و خوششون نمیاد کلا مردم سرد و بی روحین ولی عوضش تو آلمان آم ...
حلا چرا شما ها از ایران سر در آوردین اصلا😂🗿 (منظورم از بابابزرگت به بعدِ)، اتفاقا آلمانیا و فرانسویام نژاد پرستن😐😑 امریکا / کانادا / استرالیا خوبن برا مهاجرا
هر جایی جز افغانستان از ایران بهتره🤣 اگه خیلی پول داشتم سوییس انتخاب میکردم ولی اگه معمولی ...
دقیقا همین امروز یه پست دیدم گفته بود طبق یه نظرسنجی، سوئیس بهترین کشور دنیا و ایران بدترین شده🗿💔 هرچند خود من سوئیس رو بیشتر برا سفر مناسب میدونم (که همون سفرم به لطف پاس قویمون نمیتونیم بریم😂😂😂🤓)
عزیزم حالا من اون کاربر رو نمیدونم ولی در کل مهاجرت تحصیلی و کاری رو بدون کمکِ وکیل میشه انجام داد به راحتی، مخصوصا وقتی زبان بلد باشین و با کالج / کارفرما بتونین مکاتبه کنین. تنها شیوه ای که برا مهاجرت به نظر من وکیل نیاز داره مهاجرت از طریق سرمایه گذاریه