2777
2789

هرجایی که پول و استعدادم بذاره 

تو مهاجرت پولت و تواناییت مهمترین فاکتوره نه اینکه دلت چی میخواد😆

من هلند رو دوست داشتم ولی رفتم جای دیگه چون هلند منو دوست نداشت😌

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خب شرایط آدما خیلی فرق داره. اگر برای تحصیل میری باید بررسی کنی. برای کار هم یرشرایط دیگ مد نظره. این آقازاده هایی هم ک میرن خوش گذرونی اصولا طبیعت و آدما و جو براشون اولویته😅

هر جایی جز افغانستان از ایران بهتره🤣

اگه خیلی پول داشتم سوییس انتخاب میکردم 

ولی اگه معمولی بودم کانادا،چون هم خیلی مهاجرپذیره و رفتارشون با مهاجرا خوبه هم وضعیت کار بهتره و طبیعتش خوبه و از خر نظر فکر کنم ایده اله

هرجایی که پول و استعدادم بذاره  تو مهاجرت پولت و تواناییت مهمترین فاکتوره نه اینکه دلت چی میخو ...

کاملا میفهمم چی میگی😂🥺 منم عشق استرالیام ولی رفتن به آلمان برام راحت تر بود و الان دارم کارامو میکنم برم اونجا، تو کجا رفتی؟ 

روسیه چون زمانی بابای بابابزرگم اونجا بود و زن هم داشت دوست دارم برم اون یکی فامیلامو پیدا کنم😂

فامیلای مامان بزرگ منم گرجستان زندگی میکردن😂😭 اتفاقا روسیه کشور عالی ای هست برای تحصیل و بهترین نایت لایف رو داره، ولی برای زندگی بعد از تحصیل اروپای غرب بهتره

فامیلای مامان بزرگ منم گرجستان زندگی میکردن😂😭 اتفاقا روسیه کشور عالی ای هست برای تحصیل و بهترین نا ...

آره مردم روسیه زیاد مهاجر هم قبول نمیکنن و خوششون نمیاد کلا مردم سرد و بی روحین ولی عوضش تو آلمان آمریکا و فرانسه از هر کشوری هست

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
والا خب شرایط آدما خیلی فرق داره. اگر برای تحصیل میری باید بررسی کنی. برای کار هم یرشرایط دیگ مد نظر ...

خدایی منم اگه پول حسابی داشتم میرفتم لس انجلس😐💔 ولی الان باید خودمو جر بدم بلکه پام برسه یکی از شهرای آلمان😂

آره مردم روسیه زیاد مهاجر هم قبول نمیکنن و خوششون نمیاد کلا مردم سرد و بی روحین ولی عوضش تو آلمان آم ...

حلا چرا شما ها از ایران سر در آوردین اصلا😂🗿 (منظورم از بابابزرگت به بعدِ)، اتفاقا آلمانیا و فرانسویام نژاد پرستن😐😑 امریکا / کانادا / استرالیا خوبن برا مهاجرا

هرجایی که پول و استعدادم بذاره  تو مهاجرت پولت و تواناییت مهمترین فاکتوره نه اینکه دلت چی میخو ...

شما چجوری رفتی؟ وکیل گرفتی؟؟

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
هر جایی جز افغانستان از ایران بهتره🤣 اگه خیلی پول داشتم سوییس انتخاب میکردم  ولی اگه معمولی ...

دقیقا همین امروز یه پست دیدم گفته بود طبق یه نظرسنجی، سوئیس بهترین کشور دنیا و ایران بدترین شده🗿💔 هرچند خود من سوئیس رو بیشتر برا سفر مناسب میدونم (که همون سفرم به لطف پاس قویمون نمیتونیم بریم😂😂😂🤓)

شما چجوری رفتی؟ وکیل گرفتی؟؟

عزیزم حالا من اون کاربر رو نمیدونم ولی در کل مهاجرت تحصیلی و کاری رو بدون کمکِ وکیل میشه انجام داد به راحتی، مخصوصا وقتی زبان بلد باشین و با کالج / کارفرما بتونین مکاتبه کنین. تنها شیوه ای که برا مهاجرت به نظر من وکیل نیاز داره مهاجرت از طریق سرمایه گذاریه

عزیزم حالا من اون کاربر رو نمیدونم ولی در کل مهاجرت تحصیلی و کاری رو بدون کمکِ وکیل میشه انجام داد ب ...

من نمیدونم از کجا باید شروع کنم..برا همین گفتم وکیل بگیرم ولی خیییییلی پول میگیرن نامردا

شما کسیو سراغ ندارین تحصیلی مهاجرت کرده باشه؟

امیدوارم یه روز بزرگ بشی، جلو هرکی که کوچیکت کرد
حلا چرا شما ها از ایران سر در آوردین اصلا😂🗿 (منظورم از بابابزرگت به بعدِ)، اتفاقا آلمانیا و فرانسو ...

بابای بابابزرگم یه زن دیگه هم اینور داشت که ما نسلمون از اونه

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤