2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسال پیش تو گردنم زد رفتم دکتر گفت لنفوم داری هوچکین شما هم لنفوم دارید؟

ان شاالله همیشه سالم باشی..نه بابام خیلی خیلی مشکوکه..لنف نود بزرگ داره تو گردن ۳۵ میلی متر..بعد سوپراکلاویکولار و قفسه سینه و شکمم لنف نود داره

دکترم بهم گفت

بدن ما پراز گره با غده های لنفادی هست

تو گردن.کشاله ران..زیر بغل

اگر سیستم ایمنی بدن بیاد پایین یا عفونت باشه توبدن غده های لنفاوی متورم میشن و عفونت میکنن بعضیها با چرک خشک کن خوردن خوب میشن و تمام

مرسی عزیزم انشالله خدا پدر شما رو هم شفابده یعنی نمونه برداری کردن کفتن سرطانه؟

نه اصلا نمیره واسه نمونه برداری..تک و‌توک سرفه داره..وزنشم خیلی آهسته احساس میکنم کم میشه..علایم دیگه ای ندارم آزمایش خونشم خوبه..واسه تو فقط گردنت بود؟ رشد لنف نود ها سریع بود یا آهسته..چه علایمی داشتی

دکترم بهم گفت بدن ما پراز گره با غده های لنفادی هست تو گردن.کشاله ران..زیر بغل اگر سیستم ایمنی بد ...

عزیزم درمانت چطوری بود؟ شیمی درمانی شدی؟ چه اتفاقاتی افتاد؟

نه اصلا نمیره واسه نمونه برداری..تک و‌توک سرفه داره..وزنشم خیلی آهسته احساس میکنم کم میشه..علایم دیگ ...

عزیزم اینجوری که نمیشه گفت سرطان هست یا نه که؟

باید برن دکتر آزمایش بدن

انشالله که هیچی نیست

عزیزم اینجوری که نمیشه گفت سرطان هست یا نه که؟ باید برن دکتر آزمایش بدن انشالله که هیچی نیست

مرسی مهربونم.. سوپراکلاویکولار اکثرا لنف نود های بزرگش نشانه بدخیمی هست..بالای هفتاد هشتاد درصد بدخیمه این ناحیه

عزیزم درمانت چطوری بود؟ شیمی درمانی شدی؟ چه اتفاقاتی افتاد؟

خواهرم من تو گردنم یه غده در اومد اندازه ی گردو

رفتم دکتر دکتر گفت باید سی تی کنی 

سی تی کردم گفتن که ما نمیدونیم چیه (الکی گفتن که من ناراحت نشم) باید از تو گردنت درش بیاریم ببری پاتالوژی بفهمیم چیه من عمل کردم نمونه بردن پاتالوژی جوابش اومدن سرطانه

مرسی مهربونم.. سوپراکلاویکولار اکثرا لنف نود های بزرگش نشانه بدخیمی هست..بالای هفتاد هشتاد درصد بدخی ...

اصلا لنفوم بدخیم نیست خوش خیمه و زود به دارو جواب میده از خوش خیم ترین بیماری هاست

اینارو از خودم نمیگم دکترم گفته