2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسه..هم از نمونه برداری هم از اینکه چیز خطرناکی باشه

اگه میتونید به پدرتون از طرف من بگید اصلا ترس نداره اصلا

اسمش ترس داره ولی خودش نه

تازه احتمال زیادی داره که سرطان نباشه من روزی چندین نفرمیدیدم عمل کردن و نمونه از گلوشون .گردنشون خارج شده و رفته پاتالوژی سرطان نبوده

باورکن خیلی ازاین آدما دیدم 

اگه میتونید به پدرتون از طرف من بگید اصلا ترس نداره اصلا اسمش ترس داره ولی خودش نه تازه احتمال زیا ...

مرسی مهربونم..اصلا حرف گوش نمیکنه..نمیدونی این چند وقته پیر شدم..بلاخره هر بیماری درمانی داره..باید تشخیص داده و درمان بشه..این که بی تفاوته داره آزارم میده

مرسی مهربونم..اصلا حرف گوش نمیکنه..نمیدونی این چند وقته پیر شدم..بلاخره هر بیماری درمانی داره..باید ...

باهاش صحبت کنید

من بارها به خاطر بیماری جنگیدم نه تنها این بیماری

من بیماری های زیادی تجربه کردم

دکتر بهم میگفت اگه ۱۰سال پیش این بیماریو گرفته بودی میمردی ولی حالا با شیمی و پرتو درمانی خوب شدی تازه الان یه آمپول اومده زیر جلدی میزنن و تمام خیلی برای بیماری خوبه

ولی من دلم روشنه که بخدا پدرتون این بیماری رو نداره حس عجیبی بهم میگع

باهاش صحبت کنید من بارها به خاطر بیماری جنگیدم نه تنها این بیماری من بیماری های زیادی تجربه کردم ...

عزیزم دو سال پیش سرطان مثانه گرفت..اون موقع هم همکاری نمیکرد چون تومور مثانه خیلی خیلی خطرناکه دیگه راضی شد درمان بشه..البته تومورش درجه بدخیمی خیلی پایین بود و کاملا سطحی بود..پزشک اورولوژ گفت با این وضعیت احتمال متاستاز صفره..دیگه هنوز از شوک اون خارج نشده بود این پیدا شد

عزیزم دو سال پیش سرطان مثانه گرفت..اون موقع هم همکاری نمیکرد چون تومور مثانه خیلی خیلی خطرناکه دیگه ...

ای وای پس تجربه سرطان رو داشتن

چندجلسه شیمی درمانز و پرتو کردن؟

ای وای پس تجربه سرطان رو داشتن چندجلسه شیمی درمانز و پرتو کردن؟

ایمنی تراپی شد..واکسن ب ث ژ(سل) با سوند توی مثانش تزریق میشد و بعد دو ساعت با ادرار دفعش میکرد..نه بار انجام شد..دکتر گفت شیمی و پرتو نیازی نیست اگه با همین عود نکنه

ایمنی تراپی شد..واکسن ب ث ژ(سل) با سوند توی مثانش تزریق میشد و بعد دو ساعت با ادرار دفعش میکرد..نه ب ...

بنده خدا چون بخاطر بیماری قبلیش سختی کشیده و اذیت شده دوست نداره دوباره بره دکتر خبر بدی بشنوه من درکش میکنم قشنگ میدونم تو فکر و ذهنش چی میگذره

انشالله ایندفعه بیان دکتر نمونه برداری بشه جواب پاتالوژی بیاد که هیچی نبوده

بنده خدا چون بخاطر بیماری قبلیش سختی کشیده و اذیت شده دوست نداره دوباره بره دکتر خبر بدی بشنوه من در ...

مرسی عزیزم..ان شاالله همیشه سالم و سرحال باشی و ازدواج کنی و وقتت با نی نی های نازت سپری بشه😃😃

ایمنی تراپی شد..واکسن ب ث ژ(سل) با سوند توی مثانش تزریق میشد و بعد دو ساعت با ادرار دفعش میکرد..نه ب ...

یه نفری با من بود تو اتاق عمل 

من غده ای که تو کردنم بود ۲سانت بود

اون پنج سانت توگردنش بزرگ بود

گفت دکترا گفتن مشکوکی به لنفوم حالا نمونه برداری کنن ببرن آزمایشگاه

بعد من اون خانوم رو بعد یکماه تو مطب دکتر دیدم گفت جوا پاتالوژیم اومده هیچی نیست خداروشکر

فکر کن من که ۲سانت بود سرطان شد

برای اون خانوم هیچی تازه ایشون میگفت من علائم دارم چندتا از علائماشو بهم میگفت ولی من هیچ علائمی نداشتم

مرسی عزیزم..ان شاالله همیشه سالم و سرحال باشی و ازدواج کنی و وقتت با نی نی های نازت سپری بشه😃😃

مرسی گلم.انشالله که پدرشماهم راضی به درمان بشه و بلا ازش دورباشه الهی