2777
2789
ان شاالله همیشه سالم باشی..نه بابام خیلی خیلی مشکوکه..لنف نود بزرگ داره تو گردن ۳۵ میلی متر..بعد سوپ ...

هیچ علائمی نداشتم هیچی

با پای خودم رفتم بیمارستان گفتن برو اتاق عمل

شوکه بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ علائمی نداشتم هیچی با پای خودم رفتم بیمارستان گفتن برو اتاق عمل شوکه بودم

عزیزم..منم شنیدم شدیدا به درمان جواب میده..بحث اینه که سنش بالاست و طاقت این چیزا رو نداره..توی شیمی درمانی موهات ریخت؟ بعدش علایم خاصی داشتی؟پرتو درمانی چطور بود

عزیزم..منم شنیدم شدیدا به درمان جواب میده..بحث اینه که سنش بالاست و طاقت این چیزا رو نداره..توی شیمی ...

من میدیدیم آدم ۸۰ساله همین بیماری رو داشت و خوب شد 

موهام ریخت ولی نه اینکه کچل بشم

شیمی درمانی هیچ دردی نداره فقط سرم هست

بعدش که میومدم خونه بی حال بودم کسل بودم و نمیتونستم غذا بخودم

ولی پرتو درمانی خیلی راحت تر از شیمی درمانیه نه سرم داره نه دارم

میخوابی اشعه به اون قسمت مورد نظر بدنت میزنن که یوقت مریضی برنگرده

من میدیدیم آدم ۸۰ساله همین بیماری رو داشت و خوب شد  موهام ریخت ولی نه اینکه کچل بشم شیمی درما ...

چند جلسه شیمی درمانی؟ به فاصله چند روز؟اون ضعف و تهوع چند ساعت ادامه داشت؟ مثلا اولین سرم حالت بد شد بعدی هم همینجوری بود؟

چند جلسه شیمی درمانی؟ به فاصله چند روز؟اون ضعف و تهوع چند ساعت ادامه داشت؟ مثلا اولین سرم حالت بد شد ...

۸ جلسه شیمی درمانی به فاصله ۲۰روز

تهوع هم دکتر برام چندتا آمپول ضد حالت تهوع میزد که احساس تهوع نکنم

۸ جلسه شیمی درمانی به فاصله ۲۰روز تهوع هم دکتر برام چندتا آمپول ضد حالت تهوع میزد که احساس تهوع نکن ...

ان شاالله دیگه اون کابوس تموم شده..اصلا بهش فکر نکن

من درونم همیشه احساس میکردم یه روز سرطان میگیرم همیشههه حتی خواب میدیدم به خانوادم میگفتم میگفتن تو ...

خداروشکر به موقع متوجه شدی و به خیر گذشته..ما از یه چیز که بترسیم سرمون میاد..اصلا به این چیزا فکر نکن.‌.به زندگیت برس