2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سال دیگه؟

چون فعلا صعودش کرده.

قیمت کارخونه بالارفته

تا اونموقعه کلی ماشین تحویل مردم میدن 

قدرت خرید ندارن مردم الان. تقاضا کمه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

ببین شنیدم میرن رکود چه طلا چه مسکن چه خودرو 

میگن تورم رو کم کردن درست نیست تورم زمانی کم میشه که تو قدرت خریدت بالا بره با میزان حقوق دریافتی

بازارها رکود شدن چون پولی دست مردم نیست 

بانکا وام نمیدن اگر هم بدن باید حداقل عین خودم ۶ ماه صبر کنی 

پس عملا تورم کم نشده فقط نقدینگی رو جمع کردن 

طلافروشیا هم خرید ندارن 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
هیچی تو این کشور پایین نمیاد اگه بیاد هم یه مبلغ خیلی کم پایین میاد مثلا پراید که برنمیگرده بشه همون ...

پراید شش سال پیش بیست میلیون بود

معلومه به قیمت اون موقع برنمی‌گرده

ولی از چند ماه قبل که خیلی بالاتر بود پایین میاد همونم باعث خوشحالیه

پراید شش سال پیش بیست میلیون بود معلومه به قیمت اون موقع برنمی‌گرده ولی از چند ماه قبل که خیلی بال ...

عزیزم من مثال زدم گفتم بیست تومن 

منظورم اینه که پایین به اون صورت که هر ماشینی اندازه ارزشش باشه نمیاد.خیلی پایین بیاد ده ملیونه چون تجربه ثابت کرده بهمون هیچی اینجا پایین نمیاد اگه ماشین خارجی وارد هم بشه بازم کارخونه سایپا و ایران خودرو زیر بار کاهش قیمت نمیرن مطمعن باش

عزیزم من مثال زدم گفتم بیست تومن  منظورم اینه که پایین به اون صورت که هر ماشینی اندازه ارزشش ب ...

هر چی پایین بیاد غنیمته حتی یه قرون 

چون تورم زیاده ، حتی تو یه روز قیمتا دوبرابرم بشه کاری از دست ما برنمیاد

عید ۲۰۷ هیدرولیک تا هشتصد میلیون رفت و‌چندماهم هفتصد هشتصد بود، الان پونصد و خرده ایه

خب این یعنی چی؟🥲

یعنی قیمتها ثابته دیگه نه بالا میره نه پایین خرید و فروشم خیلی سخت میشه .دوست همسرم باغ و ویلا داره گذاشته بفروشه ۵ ماهه کسی هنوز نخریدتش مبلغ زیاده و کسی اینقدر پول نداره مگر شراکتی بخرنش

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️