2777
2789
عنوان

سزارین🥺🥺🥺🥺

276 بازدید | 24 پست

سلام بچها

من باردارم،یک ماه و نیم دیگه زایمانمه.وقتی تو اقدام بودیم با همسرم شرط کردم ک منو ببره خصوصی سزارین و قبول کرد.آدمی هم نیست ک حرف الکی بزنه.متاسفانه ب مشکل خوردیم و الان چنتا چک داره ک باید پاس شن و مقدارشم زیاده.به عالم و آدم قرضیم.بنده خدا هی میگه تروخدا ببین نمیشه بریم دولتی ولی سزارینت کنن.

ولی میدونم ک نمیشه.منم ب شدت از طبیعی میترسم بخدا اصلا نمیتونم حتی بهش فکرکنم تنو بدنم میلرزه.الان هم من از استرس اینکه زایمانم چی میسه هی تو فشارم هم همسرم خیلی خیلی تو فشاره.

کسی میدونه راه حلی،چیزی نیست ک دولتی بتونم سزارین شم؟!

تروخدا کمک کنید اکه میدونید بخدا من طبیعی نمیتونم الانم اصلا پول نداریم و دیگه جایی هم نمونده ک قرض کنیم.خیلی تو فشاریم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا استرس داری اگه برای زایمان طبیعی مشکلی تو لگنت باشه دکتر خودش میگه بری سزارین اگه نه که میتونی طبیعی بکنی جه بهتر بخدا سزارینم به این راحتی نیست تا عمر داری کمرت داغونه از آمپول بی حسی و جای بخیه و..

طلا نداری بفروشی ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نه عزیزم متاسفانه دولتی فقط طبیعی قبول میکنن مگر بچه بریچ باشه یا اورژانسی سز بشی یعنی کیسه ابت پاره بشه و نتونی طبیعی زایمان کنی. دکترت میتونه معاینه لگنی بکنه شاید اصلا لگنت مناسب طبیعی نباش. کدوم شهری؟ 

به دکتری ک میری مطبش اگر تو بیمارستان دولتی هم هست زیر میزی بدی نامه میده بت سزارین بشی تو همون دولتی بعدم از من ب تو نصیحت ک تجربه کردم تو بیمارستان خصوصی هیچ کار بهتری و شاق تری و تمیز تری و مرفه تری برات نمیکنن همونه هیچ فرقی نداره من الکی کلی پول دادم رفتم آخرم محل نمیزارن انگار دولتی بود با اینکه بهترین بود تو شهرمون

برو دوکی ارتوپد آشنا برات پرونده درس کنه که مهره کمرت مشکل داره.. دولتی سزارین شی

واقعا میشه؟!

اخه دکتر اشنا ندارم

بخدا دارم از استرس میمیرم نمیدونم چ غلطی کنم اخه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️