2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
من یه تایمی میخوردم  ولی باورت نمیشه هم معده ام پوکید  هم از یه جایی به بعد دیسک دارم ، ...

اره خیلی بده اصلا نخور 

۷۵ به نظرم کم نیست واسه قد ۱۷۸ اگر میخوای توپر باشی زیاد کم نکن 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره خیلی بده اصلا نخور  ۷۵ به نظرم کم نیست واسه قد ۱۷۸ اگر میخوای توپر باشی زیاد کم نکن

نه دوست ندار توپر باشم 

ولی نمیدونم چه گنم 

بنظرت هر شب یع ساعت برم پیاده روی سریع تاثیر داره؟؟ 

نه دوست ندار توپر باشم  ولی نمیدونم چه گنم  بنظرت هر شب یع ساعت برم پیاده روی سریع تاثیر ...

اهان 

ببین بین ساعت ۱۲ تا ۲ ناهار بخور بین ساعت ۷ تا ۹ شام صبحانه بین ۷ تا ۹ بعد عصرونه بین ۴ تا ۶ بخور و پیاده روی یک ساعت اره واقعا تاثیر داره

قدر شمار نصب کن من نصب کردم یک ساله خیلی خوبه مثلا میشماره چند قدم راه رفتی و چندتا کالری سوزونی اینجور دستت میاد کالری های دریافتی و کالری که سوزوندی 

نمیدونم چه مرگشه بدنم  به هر دری هم میزنم نمیشه هی دو کیلو لاغر میکنم میشم ۸۲ دوباره بعد دو سه ...

گلی . میشه بدونم از کجا گلوریا خریدی 

منم مث تو ، هی لاغر میشم خی تپل میشم 

۱۸ کیلو کم کردم . ۸ کیلوش برگشته . الان شرایط ورزش و باشگاه ندارم .

تو یه تاپیک گفتی از اهواز حضوری گرفتی ، شماره‌شون رو یا ایدی تلگرام یا اسم غرفه ، پیج اینستا ، کلا هرچی ازش داری بفرست برام بی زحمت 😪

گلی . میشه بدونم از کجا گلوریا خریدی منم مث تو ، هی لاغر میشم خی تپل میشم ۱۸ کیلو کم کردم . ۸ کیلوش ...

اهواز ، نادری ، پاساژ نظامی ، اونجا مغازه زیاد هست ولی من از اونی میگرفتم که اسم مغازشم نظامیه ، روبه روش یه لباس فروشیه 

یه اقای عرب هستند هیکل ورزشکاری داره ، تاکید کن بگو اصل میخوام اگر تقلبی بدی پسش میارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز