2777
2789
عنوان

لاغری

184 بازدید | 25 پست

خانما هر کاری میکنم وزن کم نمیکنم 

تو این۲ سال از ۱۰۲ رسیدم ۸۲ 

بعد دیگ مداوم بین ۸۵ تا ۸۲ ورزنم میچرخه 

هر کاری میکنم دیگ کم نمیکنم 

به خدا سخت ورزش میکنم 

رژیم شوک 

۸ ، ۱۶ 

فستینگ مد 

یه تایم خوردم باز شروع کردم 

الان یه ماهه سخت رژیم فستینگ گرفتم و باشگاه 

همش ۱ کیلو کم کردم .چیکار کنم 

کسی راهکاری داره؟

من نزدیک ۸۰ هستم اما خب اصلا بدنم نشون نمیده چون قدم بلنده هیکلم از یه طرف دوست دارم چون تو پرم اصلا از یه طرف خب حس میکنم چاقم منم باشگاه میرم و رژیم اما کم نمیشه

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نزدیک ۸۰ هستم اما خب اصلا بدنم نشون نمیده چون قدم بلنده هیکلم از یه طرف دوست دارم چون تو پرم اصلا ...

منم قدم بلند 

۱۷۸ قدمه 

ولی شانس گند من پاهام و باسنم لاغررر 

سینه ام ۷۵ 

اکثر چربی توی شکم و پهلوهامه 

شکمم افتاده شده 

نمیدونم چه غطی کنم بشم ۷۵ 

قرص لاغری هم بخاطر دیسکم نمیتونم بخورم 

رژیم شوک هفته ای بگیر و بعد ادامه ماجرا رعایت کن کمتر از کالری مجاز به هیچ عنوان مصرف نکن شدت ورز ...

گرفتم 

ولی با شوک و اینا 

توی این ماه همش ۱ کیلو کم کردم 

حدقال باید ۳ کیلو کم میکردم هیچ هیچ 

منم قدم بلند  ۱۷۸ قدمه  ولی شانس گند من پاهام و باسنم لاغررر  سینه ام ۷۵  اک ...

خب وزنت که خوبه فوقش ۵ کیلو کم کنی چون خیلی قدت بلنده و مناسبه وزنت 

من نه پایین تنم تو پر هست 

شکم زیاد ندارم اما خب یکم دارم

قرص نخور قرص عوارض زیادی داره مخصوصا لاغری

من یبار خوردم ساعت ۸ صبح خوردم تا ساعت ۶ بعداز ظهر سر تخت داشتم زل میزدم به کمد دیواری باور میکنی یعنی ۱۰ ساعت تمام تو یه حالت 

انقدر که بد بود 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
خب وزنت که خوبه فوقش ۵ کیلو کم کنی چون خیلی قدت بلنده و مناسبه وزنت  من نه پایین تنم تو پر هست ...

من یه تایمی میخوردم 

ولی باورت نمیشه هم معده ام پوکید 

هم از یه جایی به بعد دیسک دارم ، به محض اینکه میخوردم نیم ساعا میگذشت یهو مهره ی گردنم به شدت ورم میکرد و درد میگرفت 

دیدم گردن درد نمی ارزه به لاغری ولش کردم 

ولی نمیدونم چجور بشم ۷۵ کیلو 🤦🏻‍♀️

من م مشکل تو رو دارم ۷۵ شدم اصلا کم نمیکنم الان چند ماهه به زور شدم ۷۴ نمیدونم چرا نمیتونم ،باید وزن ...

نمیدونم چه مرگشه بدنم 

به هر دری هم میزنم نمیشه هی دو کیلو لاغر میکنم میشم ۸۲ دوباره بعد دو سه ماه میشم همون ۸۴ اینا 

همین روند باز طی میشه و کم نمیکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز