2777
2789
عنوان

حقوق همسر

169 بازدید | 14 پست

سلام عزیزا یه سوال ذهنمو درگیر کرده لطفا هر کی میدونه جواب بده

همسرم قبل ازدواج حقوقش رو بنام مادرش زده و ما الان یه بچه هم داریم خواستم بپرستم که اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد حقوقش به مادرش تعلق میگیره یا ما؟

یعنی چی به نام مادرش زده ؟ 

شماره حسابش مال مادرشه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار بهم گفت وقتی خواستم برم سر کار بهم گفتن بعد از خودت میخوای حقوقت به کی برسه گفتم مادرم  ن ...

من از قوانینش خبر ندارم عزیزم 

ولی دیدم هر کس همسرش فوت کرده حقوقش به خانومش میرسه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ممنونم ❤

عزیزم ب مادرش میرسه چونکه سرکاری اونطور تنظیم کرده 

ولی همسرتون باید بره بزنه ب اسم شما 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اصلا دیگه درموردش باهاش حرف نزدم خواستم اول از بقیه بپرسم

ببینید داماد ما نظامی بود و ایشون هم قبلا ب اسم پدرو‌مادرش زده بود حقوقش رو 

و اینکه چن سال پیش میخواست بره ماموریت سوریه 

اونجا همکارانش گفته بودن که فلانی داری میری شاید برنگردیا بیا این وصیتت رو عوض کن بعد برو 

ایشون هم زده بود ب اسم خواهرم و بچه هاش 

من اطلاع دارم  برا همون خواستم بهتون بگم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ببینید داماد ما نظامی بود و ایشون هم قبلا ب اسم پدرو‌مادرش زده بود حقوقش رو  و اینکه چن سال پی ...

خیلی ممنون واقعا نمیدونستم ولی خب مشکلی ک دارم شوهرم به شدت به پدر مادرش وابسته ست و این کارو نمیکنه 

خیلی ممنون واقعا نمیدونستم ولی خب مشکلی ک دارم شوهرم به شدت به پدر مادرش وابسته ست و این کارو نمیکنه ...

چی بگم خدا از همچین ادمای نگذره یکی هک کنار من الان داره خروپف میکنه یعنی ب شدت پدررررری هست 

خاک‌تو سر من که با ۱۴سکه آمدم زنش شدم 

اونم منم ازدواج دومم هست ایشونم 

و اینکه یه بچه از ازدواج اولش داره که بچه با مادرش (مادر خود بچه )زندگی میکنه 

این مادرشوهرم یه فتنه انداخت سر مهریه این همسرمم گفت که اره مهریه کم باشه ازدواج کردیم همه چیز فیفتی فیفتی 

ولی از موقع ازدواجم تا الان هر چی خریده زده ب اسم خودش تا اعتراض میکنم میگه بشین نگا کن ببین چیکار برات میکنم انگار عمرش رو از خدا امانت گرفته 

اونقدر حرص میخورم که یعنی فردا یه بلای سرش بیاد منو میندازن بیرون 

خدا ازشون نگذره 🤦🏼‍♀️