2777
2789
عنوان

بچم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8131 بازدید | 161 پست

سلام عزیزم

درخواست دوستی تون رو پذیرفتم

از اتفاقی که براتون افتاده خیلی متاسف شدم 

امیدوارم اینقدر روزهای خوش در آینده در کنار فرزندانت داشته باشی که این روز های تلخ و سیاه رو فراموش کنی.

من هم یه سقط ۱۶هفته داشتم خیلی سخت و نا امید کننده هست به خصوص وقتی با تلخی ناباروری همراه باشه

چطور می تونم کمکت کنم؟؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
سلام عزیزم درخواست دوستی تون رو پذیرفتم از اتفاقی که براتون افتاده خیلی متاسف شدم  امیدوارم ...

سلام عزیزدلم قربونت برم

اره خیلی حالم بده😔😔 الان تو خصوصی بهتون میگم عزیزم ممنون که اومدی❤

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو این روزا رو گذروندم خیلی سخت خودم با دستای خودم بچه مو پاره تنمو که یه نوزاد کامل بود بردم و توبهشت زهرا خاک کردم اونجا بود که حس کردم شاید من لیاقت مادر بودن ندارم به زمین و زمان بد میگفتم، بچه ی منم مثل بچه تو برام معجزه بود من بعد از ۱۰ سال نازایی و ۲  بار آی یو آی ناموفق بطور طبیعی باردار شدم انگار خدا یه دفعه کل دنیا رو بهم هدیه داد زندگیم جون گرفت ولی این خوشی فقط ۵ ماه دووم آورد درست زمانیکه براش چند دست لباس گرفتم و داشتم برای سیسمونی خریدن برنامه ریزی میکردم دخترم پر کشید و رفت ، دوست عزیزم بهت امید الکی نمیدم روزای سختی رو داری شبای سختی رو میگذرونی با تمام وجود همه این لحظات رو حس کردم تجربه کردم ولی این دوران میگذره بعد از چند وقت دیگه مجبوری برگردی به زندگی عادیت و ادامه بدی مثل قبل بارداریت( انگار نه انگار خانی اومده و خانی رفته 😔) اون زخمت فراموش نمیشه همیشه روی قلبته ، گاهی خوابشو میبینی گاهی حس میکنی هنوز تو دلته 😔 الان که برات مینویسم یکساله دخترم رو تو ۵ ماهگی از دست دادم با کلی آرزو و امید الان با اشک برات مینویسم ولی اینو بدون میگذره این روزا، گریه و زاری کن فریاد بکش به زمین و زمان فحش بده خودتو خالی کن فقط بعد همه اینا قوی برگرد و دوباره تلاش کن نترس خدا ارحم الراحمین انقدر بزرگه که ما نمی‌فهمیم حکمتشو، من بعد از چند ماه حکمتش رو فهمیدم که چرا دخترمو ازم گرفت، بعدش که فهمیدم خدارو شکر کردم شاید تعجب کنی چرت شکر ، چون یه سری اتفاقا برام افتاد که اگه باردار بودم یا بچه داشتم نمیتونستم کاری کنم، درست ۳ ماه بعد از سقط من، مادرم راهی بیمارستان شد و دوماه تو بیمارستان بستری بود و حالت کما بود من و خواهرم هرروز شیفتی میموندیم پیش مامانم و زیرشو عوض میکردیم مادر من ۲ ماه تمام افتاد تو رختخواب و ما دو نفر فقط کاراشو میکردیم از پا افتاده بودیم اونجا بود که فهمیدم خدا دخترمو گرفت ولی این لطف رو در حقم کرد که دوماه آخر عمر مادرم این سعادت رو داشته باشم که به مامانم خدمت کنم که بعد از فوتش عذاب وجدان نگیرم اگه بچه م سقط نمیشد اون روزایی که مادرم بیمارستان بود من ۸ ماهم بود و سنگین بودم خواهرم تنها از پس مامانم برنمی‌آمد از پا میفتاد از خدا ممنونم که این اجازه رو داد که به مامانم خدمت کنم اونجا بود که فهمیدم این که میگن هر کار خدا حکمتی داره یعنی چی، بدون خدا یه چیزی ازت میگیره ولی قراره یه چیز بهتر بهت بده پس بسپار به خودش و توکلت به خودش باشه از هیچی هم نترس 🫡

منم مثل تو این روزا رو گذروندم خیلی سخت خودم با دستای خودم بچه مو پاره تنمو که یه نوزاد کامل بود برد ...

تسلیت میگم عزیزم روحشون شاد..اره منم ممکنه بعدها حکمتشو بفهمم اما خیلی ناراحتممم همه امیدمو ازم گرفت ماها که با مشکل باردار میشیم واقعا حقمون نیست از دست بدیم ولی خب زورمون نمیرسه با تقدیر نمیشه جنگید.ممنون عزیزم چشم همه تلاشمو میکنم امیدوارم خودتم هر چه زودتر دوباره حس شیرین مادربودنو تجربه کنی😘😘😘💚❤🌱

تسلیت میگم عزیزم روحشون شاد..اره منم ممکنه بعدها حکمتشو بفهمم اما خیلی ناراحتممم همه امیدمو ازم گرفت ...

فداتشم ممنونم منم تسلیت میگم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده بتونی این روزا رو با صبر بگذرونی با امید، بله درسته منم همش میگفتم چرا چرا چرا، چرا اینهمه آدم راحت بچه دار میشن چرا کسایی که بچه نمی‌خوان بهشون ناخواسته بچه میدی ولی منی که ده سال دارم بدو بدو میکنم آخرشم این کارو باهام کردی مگه من ازت چی میخوام فقط اینکه مادر بشم همین ....شبا نمیخوابیدم شوهرم که می‌خوابید میرفتم تو اتاق و آهنگ میذاشتم و زار زار گریه میکردم ، دنیام سیاه و تار شده بود فکر کنم من ۷ ماه قبل سقطم پدرمو از دست دادم و دقیقا ۳ ماه بعد از سقط مادرمون از دست دادم 😔 من سه تا از عزیزانم رو در عرض یکسال از دست دادم الان نمیدونم چه جوری زنده ام و دارم نفس میکشم ولی دارم ادامه میدم، نمیدونم شایدم رفتن مامانم باعث شد دیگه داغ دخترم سرد بشه و داغ مادرم برام تازه بشه هر چی بود الان سرپام ، ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا خدا دامن تمام کسایی که آرزوی مادرشدن دارن رو سبز کنه و تو هم بین اونا مادر کنه اونوقت با اومدن کوچولوت میبینی که اصلا یاد این روزا و شبا نمیفتی انقدر زندگیت شیرین میشه دیگه یاد تلخیا نمیفتی آمین🤲

فداتشم ممنونم منم تسلیت میگم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده بتونی این روزا رو با صبر بگذرونی با امید ...

الهی بگردم😭😭😭خدا بهتون صبر بده.منم الان همینطوریم و کلی سوال بی جواب دارم که جوابی براشون پیدا نمیکنم...خوشحالم که حالت بهتره عزیزم امیدوارم بزوودی خبر خوب مادر شدنتو بدی😍❤

والا مشکل خاصی نگفتن دکترا بهم بی دلیل نمیشدم حالا الان دارم ویتامین اینا میخورم ۲ ماه دیگه اقدام ...

سلام عزیزم خوبی؟رفتی عکس رنگی؟

شما چکار کردی

من رفتم دکتر ازمایش ایمنی نوشت انجام بدم برم نشون بدم،بعدم گفت این فیبرومای کوچیک اصلا باعث سقط نیستن