2777
2789
عنوان

بچم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8124 بازدید | 161 پست

سلام عزیزم حس حالت می فهمم واقعا حق داری منم این دوران گذروندم

منم بعد چندین سال نازایی دوبار این اتفاق برام افتاد و از اطرافیانم هییبچ کس حالم درک نکرد، تازه ازم سو استفاده میکردن بچه هاشون مینداختن سر من😑

با هزار بدبختی بلاخره یک بچه اوردم که هنوزه هنوزه اطرافیانم اذیت میکنن نمیذارن لذت بچه ام ببرم خدا ازشون نگذره فقط

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام عزیزم حس حالت می فهمم واقعا حق داری منم این دوران گذروندممنم بعد چندین سال نازایی دوبار این اتف ...

سلام قشنگم تبریک میگم خدا برات نگه داره ولشون کن فقط ارتباطت قطع کن و با عشق بچتو بزرگ‌ کن،من با هیچکس دیگه از فامیل رابطه ندارم فقط دوستام و همسایه ها

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم حس حالت می فهمم واقعا حق داری منم این دوران گذروندممنم بعد چندین سال نازایی دوبار این اتف ...

تاپیکاتونو خوندم و تهش که دیدم گفتین بچه دار شدم خیییلی خوشحال شدم،میشه من درخواست دوستی بدم چن تا سوال دارم اگه ممکنه❤️

تاپیکاتونو خوندم و تهش که دیدم گفتین بچه دار شدم خیییلی خوشحال شدم،میشه من درخواست دوستی بدم چن تا س ...

بله عزیزم درخواستت قبول کردم 

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام قشنگم تبریک میگم خدا برات نگه داره ولشون کن فقط ارتباطت قطع کن و با عشق بچتو بزرگ‌ کن،من با هیچ ...

اخه ادم می بینه خانواده خودت و همسرت از صدتا غریبه بدتر رفتار میکنن، ادم زده میشه تو دنیا فقط مادرم بهترین بوده

اخه ادم می بینه خانواده خودت و همسرت از صدتا غریبه بدتر رفتار میکنن، ادم زده میشه تو دنیا فقط مادرم ...

ای بابا واسه من خیییییلی بدترن اما دیگه بی تفاوت شدم اولا خیلی ناراحت میشدم الان نه چون واقعا روح و روانم نابود شد.خدا مادرتو حفظ کنه اصلا به اونا فکرم نکن 

سلام عزیزم

از این تاپیک خیلی میگذره ولی من چون پژوهشگر هستم خواستم چند نا نکته راجع به سقط جنین بگم

سقط جنین رو نباید سریع سراغ مسئله قضا بلا بری باید علتش رو بررسی کنی که دفعات بعد اتفاق نیفته.

من چند روز پیش رفتم بادکش رحم تخمدان که خانومه استاد طب سنتی حرف های بسیار جالبی زد. مثلا خانمی به خاطر ماساژ کتف یا فشار به غدد لنفاوی زیر بغل یا کوبیدن (محکم) چیزی با دست دچار سقط جنین شده بود دلیلش قطع ناگهانی خونرسانی به نطفه یا جنین بوده. یا اینکه، حمام های اشتباه ما میتونه دلایل سقط جنین باشه. روش و زمان استحمام بسیار بسیار مهمه و اگه سبک سننی حمام کردن رو رعایت نکنیم ممکنه سقط، سکته، یا بیماری های دیگه رخ بده. 

هر چیزی که جریان گردش خون رو مختل کنه، از جمله تغییرات ناگهانی دما از گرم به سرد، عامل سقط هم میتونه باشه. در حمام همیشه ابتدا پاها رو با آب گرم بشورید و سر رو بار آخر بگذارید. آرام آرام آب رو از پایین بدن به بالا برسوتید. بعد از حمام یهویی وارد محیط سرد نشید و به جای نوشیدن آب سرد حتما دمنوش یا چای گرم کمرنگ بنوشید. قبل از حمام رفتن حتما یه چیز شیرین مثل عسل بخورید. حتی نوزاد هم بعد از حمام باید شیر بخوره قند خونش نیفته وگرنه ممکنه ضعف و کما بیاره. 

نوع تغذیه هم خیلی مهمه. مصرف خوراکی های سرد منجر به سرد شدن رحم میشه، یا برعکس، تندی و حرارت بیش از حد رحم و بدن منجر به لکه بینی و خونریزی میشوند و هر دو عامل سقط هستند. 

مراجعه به یک استاد خبره و دکتر متخصص و معتقد به سبک سالم تغذیه ایرانی و طب ایرانی اسلامی صد در صد بهتون کمک ممیکنه. حتما دکتر باتجربه برید و صرفا به تبلیغات اینترنت بسنته نکنید. خودتون اهل پرس و جو باشین. طب سنتی اگه دکترتون حالیش باشه خیلی خوبه. مراقب باشین به عطاری ها بسنده نکنید. 

طب سنتی هم خیلی پیچیده هست حتنا باید زیر نظر دکتر وارد درمان بشید. مثلا من بادکش رو قبل از اقدام ها انجام دادم چون بعدش ممنوعه و اینکه حجامت اگه خون رقیق باشه ضرر داره. حجامت در صورت مشکوک بودن به بارداری سقط میاره. شنا با حالت شیرجه و حرکات تند سقط آور هست.

و اینکه اگه مشکوک به حاملگی هستین و کم خونی دارین آزمایش خون چک آپ انجام ندین. منظورم خون زیاد ازتون نگیرند وگرنه خود ازمایش خون برای بررسی احتمال بارداری مانعی نداره. اگه خانمی کم خون باشه و یکهویی چهار تا ظرف خون ازش بگیرند و تو اون هفته احتمال لقاح و لانه گزینی باشه ممکنه نگیره. آزمایش ها رو یکی دو روز قبل از اقدام انجام بدین. 

استرس خودش عامل اصلی بسیاری از سقط ها هست. 

من دوستی داشتم ماه هشتم سقط کرد علتش خوردن بستنی از خیابون بود چون شیر آلوده بود تب مالت گرفت و سقط کرد. 

شما باید دلایل سقط رو بشناسید و مراقب بدنتون باشین. آگاهی خودتون رو بالا ببرید. 

مواد تقویتی مثل انجیر بادام خرما گندم سبوس دار، چهار مغز و زیتون رو همیشه در حد لازم و متعادل مصرف کنید. اول حاملگی حتما روزی چهار عدد بادام و هفت زیتون و انجیر بخورید تا نطفه جاش محکم بشه و قلبش خوب ساخته بشه. 

فورا خودتون رو مقصر نکنید و مطمئن باشید با مراقبت و آگاهی میتونید جنین رو نگه دارید. اول علت سقط رو در خودتون بررسی کنید و امیدوار باشید. بالاخره امیدواری جواب خواهد داد. هیچ چیزی بدون دلیل نیست. به شناخت دلایل سقط میتونیم از سقط جلوگیری کنیم. 

سلام عزیزماز این تاپیک خیلی میگذره ولی من چون پژوهشگر هستم خواستم چند نا نکته راجع به سقط جنین بگمسق ...

سلام عزیزم ممنونم از توضیحاتتون خیلی لطف کردین همشو رعایت میکنم خدا خیرت بده💕

خدا براشون نگه داره منم میدونم امتحانه اما واسه من با چسبندگی لوله در حالیکه اصلا انتظار نداشتم طبیع ...

سلام دوست عزیزم. منم تجربه از دست. دادن فرزند دارم. شما با لوله هیدرو باردار شده بودید

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
سلام دوست عزیزم. منم تجربه از دست. دادن فرزند دارم. شما با لوله هیدرو باردار شده بودید

سلام عزیزم اره اما هیدرو نبود چسبندگی شدید داشت