2777
2789
عنوان

بچم رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8127 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برام نوشتن انجام میدم،شما هم خدایی نکرده اینجوری شدی؟

ببین من حامله شدم ولی مشکل انعقادی دارم خونم لخته میشه الانم جفتم گرید ۲ شده ، 

میگن علت مشکلات باروری و زایمان بیماری های خودایمنیه حتما برو دکتر بگو ازمایشای ایمنی برات بنویسه ، چون باردارم ادم بشه با این بیماریا وسطاش کلی مشکل ایجاد میکنه ، حس میکنم مشکل شما هم ایمنیه

اره برام نوشتن انجام میدم،شما هم خدایی نکرده اینجوری شدی؟

باید دکتر خوب بری دکتر روماتولوژ برو همه ازمایشات خودایمنی رو برات مینویسه ، بعد اگه باردار بشی مشکل ایمنی داشته باشی امپول انوکسا میدن خونت رقیق میشه دیگه تا اخر بارداری رو به سلامت میگذرونی حتما برو

شما احتمالا تو بارداری فشارت بالا نمیرفت ؟ 

چرااا فشارم بالا میرفت و شبا خیییلی خییلی موقع خواب پا درد داشتم،اره حتمن انجام میدم مرسی عزیزم😙😙💚

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

بمیرم برای دلت

من دوتا سقط داشتم

اخری تو پنج ماهگی از دستش دادم

کل ازمایشات سقط وهمه چی دادم

کاش خدا به هر کی میخاد بچه بده بدون سقط

من دیگه توانشو ندارم

چ ازمایش چ تاوان نمیکشم

روزی نیس که نگم بمیرم برات پسرم

زنده ام بخاطر شوهرم و مادرم

بمیرم برای دلت من دوتا سقط داشتم اخری تو پنج ماهگی از دستش دادم کل ازمایشات سقط وهمه چی دادم کاش ...

الهی بگردم😭😭😭 واقعا اگه میخواد بده ازمون نگیره نمیخوادم نده سقط خیلی دردناکه خییییلی

امیدوارم هر چه زودتر هر سختی کشیدی برات جبران بشه عزیزم💚مشکلتون مشخص شد؟منم چند روز دیگه باید ازمایشا رو انجام بدم

الهی بگردم😭😭😭 واقعا اگه میخواد بده ازمون نگیره نمیخوادم نده سقط خیلی دردناکه خییییلی امیدوارم هر ...

مشکلم بد شانسیه

حکمت خدا

ازمایشی که نداده باشم نیست

همه چی خوبه

لعنت به من که خواسته ام مادرشدنه💔

ببین من حامله شدم ولی مشکل انعقادی دارم خونم لخته میشه الانم جفتم گرید ۲ شده ،  میگن علت مشکلا ...

سلام عزیزم من ازمایش دادم هنوز پیش دکتر نرفتم اما جهش هموزیگوت pai_1 دارم فک کنم یعنی مشکل انعقادی دارم درسته؟

مشکلم بد شانسیه حکمت خدا ازمایشی که نداده باشم نیست همه چی خوبه لعنت به من که خواسته ام مادرشدنه ...

خواسته زیادی نیس حقمونه اما فعلا لج کرده😔

عزیز دلم منم دقیقا پسرم توتاریخ ۴۰۲.۰۶.۲۹ آسمونی شد🥺💔💔💔

باز باردار شدی یانه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓