2777
2789
عنوان

سونوگرافای نینی سایت تشریف بیارین

309 بازدید | 36 پست

رفتم سونوی تعیین جنسیت گفت پسره ولی به دکتره شک دارم دکتری که قبلن میرفتم رفته بود مسافرت از روی عکس میتونین تشخیص بدین

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حس ششم چیزی نیستم ولی یهو اومدم تاپیکت بدون اینکه متن تاپیک ت رو بخونم ته قلبم حس کردم نی نی ت پسره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

حالا دیه یا نره یا ماده خداکنه سالم باشه

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
اصلا حس ششم چیزی نیستم ولی یهو اومدم تاپیکت بدون اینکه متن تاپیک ت رو بخونم ته قلبم حس کردم نی نی ت ...

اخه دکتر گفت پسر ولی حسم میگه اشتب گفته

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اصلا حس ششم چیزی نیستم ولی یهو اومدم تاپیکت بدون اینکه متن تاپیک ت رو بخونم ته قلبم حس کردم نی نی ت ...

برامن حست میگع باردارم اگه اره جنسیتش چیه؟؟؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
حالا دیه یا نره یا ماده خداکنه سالم باشه

سالم بودنش که اولویته برام ولی خب حس مادرانه است دلم میخاد زودی بفهمم جنسیتشو

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
سالم بودنش که اولویته برام ولی خب حس مادرانه است دلم میخاد زودی بفهمم جنسیتشو

بیخیال دیگه اگر گفته پسر پسره

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
خیلی باحال هستید حرف دکتر که تخصص ش اینه رو قبول ندارید؟ بعد حرف آدمهایی که نه علمش رو دارند نه تجرب ...

والا کاربرای این سایت عالین 😂

یجورایی از دکتر بیشتر بهشون اعتماد دارم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
برامن حست میگع باردارم اگه اره جنسیتش چیه؟؟؟؟ 

والا من اول کامنت هم نوشتم من اصلا حس ششم ندارم بخدا جان دلم 

فقط یهو حس قلبی مو گفتم یه حدسه فقط 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
والا من اول کامنت هم نوشتم من اصلا حس ششم ندارم بخدا جان دلم  فقط یهو حس قلبی مو گفتم یه حدسه ...

فدااات مهربون عیب نداره گفتم حالا شانسی یچیزی بگی مهم نبود 🌹🌹🌹🌹🌹♥♥♥♥

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹