2789
عنوان

خیانت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 58 پست
عزیزم حتما در مورد این حس هات باهاش صحبت کن یا یه مدت زیر نظر بگیرش

عزیرم یه مدت خود ارضایی می‌کرد عادت داشت از قبل ازدواج باهاش صحبت کردم یه مدت خوب بود دوباره شروع شد حالم بده وفتی باهاش صحبت کردم انقد سرم داد زد ک نگو میترسم کاا آدم بدی نیست ولی چند وقتیه همش ت اینستاس همش سرش تو گوشیه باور کن دارم حرف میزنم سرش تو گوشیه یه مدته اصلا حرف نزدیم خیلی پریشب هرچی بهش میگفتم بیا ت اتاق نمیومد شک کردم دیدم باه آقا پوشه امنشو راه انداخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیرم یه مدت خود ارضایی می‌کرد عادت داشت از قبل ازدواج باهاش صحبت کردم یه مدت خوب بود دوباره شروع شد ...

عزیزم خیلی شرایطت سخته کاش خودت با یه مشاور مشورت میکردی

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

شایدم نباشه😄

چطوری ثودکی🥰

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
بعضی وقتا انقد حالم بد میشه از صدای نفس کشیدن خودم بدم میاد از نفس ک دلیل زنده بودنمه بدم میاد از خو ...

عزیزدلم حق داری واقعا سخته😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

عزیزم خیلی شرایطت سخته کاش خودت با یه مشاور مشورت میکردی

بخدا با همچین دارم می‌سازم زورم میاد بره با یکی لاس بزنه میدونی چیه بعضی وقتا از خودم بدم میاد ک دوسش دارم ولی خب نمیدونم

عزیزم سلام خوبم ممنونم شما خوبی؟

قربونت سلامتی باشی❤️

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
ممنونم که حالم رو میپرسی عزیزدلم🤗

تاپیکای غمگینت ناراحتم میکرد خیلی خوشحالم حال روحیت بهتره گلی😍♥️

😔

بعضی وقتا انقد خودمو نفرین میکنم میشینم فکر میکنم اگه رفت یه کاری کرد من چیکار کنم آخه بابام اصن راهم میده تو خونش تو سن کم نرم زن یه پیرمرد سن بالا شم والا نمیدونم البته خودم بیشتر شکم به اینه تو پوشه امن فیلم بد  نگه میداره چون عادت داره ب خود ارضایی داره سعی میکنه کمش کنه نمیدونم اگرم کاری میکنه نمیدونم