2789
عنوان

خیانت؟

725 بازدید | 58 پست

بچها شوهرم همش سرش تو گوشیه بعد چند شی پیشا متوجه شدم که پوشه امن گوشیشو فعال کرده و یچیزایی توش قائم کرده نمیدونمم چجور بازش کنم بعد یه مدته به رابطه هم میلی نداره و همش میگه کاش از دستت راحت شم ینی داره خیانت میکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشه ی امن گوشی کجاست؟

من چند وقت پیشا پوشه امنمو فعال کردم ولی بقران توش هیچی نیست امشب دعوامون شد از عمد رفتم ت پوشه امنم هی میگف چته میگفتم هیچی ولش کن وقتی رفتم توش یه نگاهی کرد و با غضب رفت خوابید

شایدم نباشه😄

من چند وقت پیشا پوشه امنمو فعال کردم ولی بقران توش هیچی نیست امشب دعوامون شد از عمد رفتم ت پوشه امنم هی میگف چته میگفتم هیچی ولش کن وقتی رفتم توش یه نگاهی کرد و با غضب رفت خوابید

من چند وقت پیشا پوشه امنمو فعال کردم ولی بقران توش هیچی نیست امشب دعوامون شد از عمد رفتم ت پوشه امنم ...

عزیزم حتما در مورد این حس هات باهاش صحبت کن

یا یه مدت زیر نظر بگیرش

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

اگه بود چی؟:)خانواده من آدمایی ک میگن باید با لباس سفید بری با کفن برگردی بخدا اگه اینجور شه حاضرن ب ...

عزیزم اینجوری نگو

هنوز گه چیزی مشخص نشده

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤