2789
عنوان

خیانت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 58 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پوشه امن فقط برای اینکه عکسافیلما اونجاباشن که احیانااگه ازگالری حذف شدن بتونی ازاون پوشه برگردونی برای قایم کردن چیزی نیست هرچی توگالری میبینی اونجاهم هست فقط یه فضای ابریه که بتونی عکسافیلمااونجابفرستی تافضای گوشیت کمتر سنگین بشه 

حتما باید برم دیگه دارم دیوونه میشم

عزیزم سلام نگران نباش احتمالا همون فیلم و عکس هست برای ..... اما این خودش یه زنگه خطره چون کم کم فیلما براش عادی میشه و چیزی فرا تر میخواد دلش میخواد تو واقعیت ...... مراقب باش و سغی کن حتماااااا پیش مشاور بری انشالا بهترینا برات رقم بخوره عزیزم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

پوشه امن فقط برای اینکه عکسافیلما اونجاباشن که احیانااگه ازگالری حذف شدن بتونی ازاون پوشه برگردونی ب ...

عزمزمه اگه فعالش کنی میبینی ک برا قایم کردنه حتی میتونه توش عکس بگیری ولی ت گالری اصلی نره

پوشه امن فقط برای اینکه عکسافیلما اونجاباشن که احیانااگه ازگالری حذف شدن بتونی ازاون پوشه برگردونی ب ...

نه پوشه امن یه گاوصندوق طور هست برای پنهان کردن عکس و فیلم من هم دارم تو گوشیم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

صرفاهرکی پوشه امن گوشیش فعاله خائن نیست نمیخواداین موضوع باعث نگرانی وشکت بشه عزیزم الان خودمن پوشه امن گوشیم فعاله چرا؟چون اگه گوشیم مشکل پیداکنه ریسیت بشه مطمئنم عکساوفیلمام جاشون آمنه واینکه چون فضای ابریه حافظه گوشیم سنگین نمیشه

صرفاهرکی پوشه امن گوشیش فعاله خائن نیست نمیخواداین موضوع باعث نگرانی وشکت بشه عزیزم الان خودمن پوشه ...

عزیزم پوشه امنش برا گالری فعال بود میگم شاید یچیزی داره بلاخره هر زنی نسبت ب زندگیش حساسه

چی بگم اصلا خوب نیستم

به دلت بدراه نده ببین بعضی ازگوشیا حتی دوفضای مختلف دوصفحه مختلف دارن مثلا من صفحه خصوصی دارم باقفل جداگانه بازکنم وات اینستا وهزاربرنامه دارم ولی اگه یکی بگه گوشیتوبده مثلا تماس بگیرم صفحه دومی میبینه قفل بازمیکنم براش دریغ ازیه برنامه خب تکنولوژیه روزبروز پیشرفت میکنه حالانمیشه گفت چون گوشی درصفحه مختلف داره فلانی داره خیانت میکنه 

به دلت بدراه نده ببین بعضی ازگوشیا حتی دوفضای مختلف دوصفحه مختلف دارن مثلا من صفحه خصوصی دارم باقفل ...

اره گوشی شیامی فضای ابری داره کلا دو صفحه مجزا انگار دو گوشی در یک کوشی