2777
2789
این همه من برا حفظ رابطه تلاش کردم اخرش خیلی الکی شد هیچ . این خیلی درد داره برام 

دنیا همینه😔

هرچی بگی حق داری

تمام حرفاتو من زندگی کردم

حیف که واسه تو چشیدن یه همچین حقیقتی زود بود

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

میخاستم واسه تولدش یه اهنگه رو بخونم سوپرایز شه خیلی ذوق داشت. حلقه گرفته بود روی حلقه ی خودش اسم من رو حلقه ی من اسم اون ولی نشد بهم بده. قرار بود روز اعلام نتایج کنکور کنارم باشه .

ابن واقعا بی عدالتیه

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا همینه😔 هرچی بگی حق داری تمام حرفاتو من زندگی کردم حیف که واسه تو چشیدن یه همچین حقیقتی زود ...

شماهم از دست دادی کسی که دوسش داریو؟🥲

میدونستم که شرایطش چجوریه من تو عملای ریسکی کنارش بودم وقتی هوشیاریش ۲ بود اشک ریختم استرس کشیدم نذر ...

نگو جیگر نگو

اصلا به تو ربطی نداره

یه مثلی هست

میگن اگه اجل آدم برسه حتی توی تنگ بلور هم اون آدمو نگهداریش کنی، باز هم نمیتونی نجاتش بدی.

تو فقط، توی یه زمانی که نمیدونستی بعدش خدا قرار کرده اجلشو بفرسته، با اون طفلی بحث کردی.

تو مظلوم تر از اونی که بی خبر از تقدیر، خودتو سرزنش میکنی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نگو جیگر نگو اصلا به تو ربطی نداره یه مثلی هست میگن اگه اجل آدم برسه حتی توی تنگ بلور هم اون آ ...

اخه خیلی زور داره برام من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم تنها دلخوشیم حامد بود خدا ازم گرفتش

میخاستم واسه تولدش یه اهنگه رو بخونم سوپرایز شه خیلی ذوق داشت. حلقه گرفته بود روی حلقه ی خودش اسم من ...

ای جانم

میفهممت

آرزوهایی که خودتو آماده محقق شدنشون کردی و رو دل آدم تبدیل به حسرت میشه، آدمو میسوزونه. هر لحظه هزار باااار

شماهم از دست دادی کسی که دوسش داریو؟🥲

چند روز دیگه میشه دومین سالی که پسرم از پیشم پر کشید😭

روحشون شاد باشه 🥲خیلی خیلی معذرت میخام که باعث شدم یادش بیوفتی و بد فازت کردم

مگه یادم میره؟

من شب و روز دارم با بچه ای که تمام دنیام بود زندگی میکنم.

فقط لمسش نمیکنم وگرنه تمام زندگیمه. قبل از رفتنش با شادی. الان با حسرت😭

مگه یادم میره؟ من شب و روز دارم با بچه ای که تمام دنیام بود زندگی میکنم. فقط لمسش نمیکنم وگرنه تما ...

خیلی خیلی سخته میفهمم کاملا 🥲 من چند شب قبل این اتفاق خواب دیدم باردارم و قبل زایمان بچم مرد خیلی حس بدی بود با مغز استخون دردشو حس کردم