2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم

خدا صبرت بده

روزهای سختیو میگذرونی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
مرسی مهربون

اگه دوست داری دردو دل کن سبک شی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اگه دوست داری دردو دل کن سبک شی

سردرگمم امروز مراسم خاکسپاریش بود و حتی تو ایران دفن نشد و این ینی هیچوقت قرار نیست بغلش کنم یا ببینمش :))جیگرم اتیش میگیره وقتی به نبودش فگ میکنم

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

وقتی اینطور موقعیت ها پیش میومد که ناراحت بودم خودش ارومم میکرد الان که خودش نیست نمیدونم چیکار کنم و حسابی تنها شدم ، اگه ارومش میکردم و رو مخش نمیرفتم الان بود 

درکت میکنم

اگه ایران هم بود باز نمیتونستی احساس واقعیتو ابراز کنی.

بخاطر تشریفات خانواده ها

حداقل میدونی آخرین تصویری که از داری خوبه. عزا نیست.

خانواده هاتون در جریان ارتباطتون بودن؟

وقتی اینطور موقعیت ها پیش میومد که ناراحت بودم خودش ارومم میکرد الان که خودش نیست نمیدونم چیکار کنم ...

ربطی نداره عزیزم

خودتو سرزنش نکن

کسی که تومور داره عصبی میشه، پرخاشگر میشه. و تو کم تجربه تر از اونی بودی که این اطلاعاتو از قبل داشته باشی.

گناهی نداری

عمل تومور ابدا ساده نیست

این اتفاق هم دور از تصور نبوده. به خاطر دعوای لفظی بینتون نبوده

درکت میکنم اگه ایران هم بود باز نمیتونستی احساس واقعیتو ابراز کنی. بخاطر تشریفات خانواده ها حداقل ...

امیدم نا امید شه با حقیقت روبه رو شم خیلی بهتره منتظرش نمونم🥲💔 مامانم میدونه فقط

قرار بود وقتی برگشت بیاد موتور سواری یادم بده. به رفیقش گفته بود موتورو ببر کارواش اومدم برم پیش یار =)

ربطی نداره عزیزم خودتو سرزنش نکن کسی که تومور داره عصبی میشه، پرخاشگر میشه. و تو کم تجربه تر از او ...

میدونستم که شرایطش چجوریه من تو عملای ریسکی کنارش بودم وقتی هوشیاریش ۲ بود اشک ریختم استرس کشیدم نذرو نیاز ولی این دفعه دیگه بریده بودم

تقصیر من نبود و حتی تقصیر بیماریش هم نبود انقد روش فشار بود که پسر قشنگم ایست قلبی کرد 🥲حداقل میتونستم ارومش کنم اگه اینکارو میکردم بجای لجبازی الان بود

میدونی این سفریه که دیر یا زود هممون میریم؟

تا حالا کسی تو این دنیا زنده نمونده

به قولی گفتنی زرنگتر از بقیه، زودتر رفت جای اصلی خودشو گرفت