2777
2789
عنوان

بکارت

886 بازدید | 23 پست

سلام دخترا لطفا قضاوت نکنین فقط اونایی جواب بدن ک سرشون درمیاد

من الان ۲۰ روزه ترمیم بکارت انجام دادم 

چنبار رفتم دکتر گفت بخیه هات جوش خورده 

دیروز باز رفتم گف یدونه بخیت مونده بیوفته 

بنظرتون الان میتونم پیاده روی و بیرونم برم؟؟ یا هنو زوده

چند در اومد برات؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

از دکتر بپرس

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیژم فقط کارای سنگین ، دویدن، دوچرخه سواری، پریدن، ورزش، اسب سواری، شنا انجام نده، آروم راه برو، آروم بشین و پاشو ، زندگی معمولیتو ادامه بده در کل فقط مواردی که فکر میکنی بهت فشار میاره رو تا مدتی انجام نده که بخیه هات کاملا ترمیم بشن، از پماد های خارجی خیلی قوی ترمیمی هم بگو دکترت واست بنویسه که جای بخیه ها نمونه و مخصوص ناحیه تناسلی هم باشه ه وقت عفونی نشه 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
میگ ب کارای روزمرگیت برس 

اهان  فعلا دو سه ماه رعایت کن 

من کلا اعتقاد ندارم به این پرده و میگم ترمیمشم دروغه ولی 

حیف که بد جایی زندگی می کنیم

درخواست دادم میشه کمک کنی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز