2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 23 پست

اون پرده بدون عصب چگونه بخیه میخورد؟؟؟

بخدا که دکترا سرتون کلاه میذارن 

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون راجبش قبلاً خوندم و از یه پزشک باوجدانم پرسیدم می گم،،ترمیم بکارت دروغه عزیزم،،در اصل پولت رو ریختی دور،،دو طرف لوله ی واژن رو میان بخیه می زنن به اسم ترمیم بکارت بدتر آدمو ناقص می کنن،،هر دکتری ام بری می فهمه اون قسمت بخیه خورده.

اگه اینستاگرام داری و شک داری پیج این دکتر پستاش رو خودت ببین.👇🏻👇🏻

drahamidian

خواستی از خودشون تو دایرکت بپرس سریع جواب میدن،،اینا رو گفتم که کسایی که تو شرایط تو هستن آگاه بشن،،اون دکتر هم مطمئن باش هیچ وقت نمیاد راستش رو بهت بگه چون منافعش توشه.

بعد هم یه کم خواهشاً تحقیق کنین هایمن رگ خونی نداره چه جوری چیزی که رگ خونی نداره رو بخیه می زنن و بخیه هاش جوش می خوره وقتی خون رسانیش خیلیییی کمه!!معلومه دروغه دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
2790
2778
2791
2779
2792