2777
2789
عنوان

چرا اینقدر خنگم؟؟؟

65 بازدید | 2 پست

من یه مدته کلاس قالیبافی میرم،آموزش چله کشی و پود کشی و همه چیز یاد دادن حالا که به بافت رسیدم چون چپ دستم نمیتونم با قلاب بزنم،البته من نمیتونم بزنم حتما بقیه ی چپ دستا میتوننن،اما عوضش با دست تند تند گره میزنم،مربی گفت تو با دست از قلاب زنا سریعتر میزنی،اما من خیلی خجالت میکشم نمیتونم با قلاب بزنم،یعنی اگه بخوام فرش ببافم ایرادی نداره با دست ببافم؟

من از فرش بافی زیاد سردرنمیارم اما بنظرم شما فعلا با دست گره بزن در کنارشم قلاب رو تمرین کن هر روز یه تایمی ولو کوتاه، فکر نمیکنم اصلا ربطی به راست دست یا چپ دست بودن داشته باشه مگه زمانهای قدیم که اکثر زنها قالبافی میکردن چپ دست بینشون نبوده !!! شما اگه با قلاب مسلط بشی یک هیچ از بقیه جلوتری، ضمنا دوست خوبم یکم رو عزت نفست کار کن چرا میگی خنگم شما که میدونی قالیبافی چه کار سختیه واقعا کارهای هنری باید ذاتا استعداد و هوش داشته باشی یاد بگیری که شما به گفته خودتون بلدی ! 💕

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅