2777
2789
دقیقا همینجوریه منم خودم تجربیم و با علاقه خودم رفتم و توش خیلی موفقم چون علاقه دارم ، منم که هیچیو ...

👌احسنت 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
عزیزم توروخدامیگی من طلاق دارم یااشتی ؟زندگیم درست میشه ؟

حسم میگه که قراره آشتی کنی و زندگیت عالی میشه فقط نیاز به صبر و حوصله هست باید تحمل کنی و صبور باشی و به خدا توکل کنی

کاربری دست دونفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم توروخدامیگی من طلاق دارم یااشتی ؟زندگیم درست میشه ؟

حس میکنم یه نفر داره بینتون دعوا و ناراحتی میندازه و همه این ناراحتی ها زیر سر همون یه نفره که دوست نداره شما آرامش داشته باشید

کاربری دست دونفره
نمیدونم اگه نرم تجربی شوهرم میدم نمیخوام نهه

چییییی شوهرت میدن 😵‍💫 بخاطر تجربی نخوندن الکی تهدید میکنن مگه اینکه یه خواستگار بد پیله داشته باشی که مورد تایید پدر مادرت باشن که بازم تا تو نخوای اتفاقی نمیوفته

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
حسم میگه که قراره آشتی کنی و زندگیت عالی میشه فقط نیاز به صبر و حوصله هست باید تحمل کنی و صبور باشی ...

واقعاعزیزم خدادلت روشادکنه یه ماه دیگه رای طلاق صادرمیشه شوهرم طلاق می خوادمن نمی خوام بچه هام پیش منه منم میگم الان بچه ااروبدم پشبمون میشه به نظرت ؟اونی زنی که باشوهرمه چی میشه؟

فقط خدا❤️❤️❤️
چییییی شوهرت میدن 😵‍💫 بخاطر تجربی نخوندن الکی تهدید میکنن مگه اینکه یه خواستگار بد پیله داشته باشی ...

چرا دوتا خواستگار داشتم نمیدونم پیام یا نه ولی میگن دوساله دیگه دوباره میایم خواستگاریت(من) الکی تهدید نمیکنن وقتی تهدید کنن حتما اون اتفاق میوفته

فامیله؟ اسمی چیزی ازش میتونی بگی؟  مرسی عزیزم

نه فامیل نیست فکر میکنم غریبه باشه و اول اسمش هم م باشه اگه اشتباه نکنم ، گفتم که من از هیچی خبر ندارم فقط حسم اینجوری میگه

کاربری دست دونفره
چرا دوتا خواستگار داشتم نمیدونم پیام یا نه ولی میگن دوساله دیگه دوباره میایم خواستگاریت(من) الکی تهد ...

چی بگم ولله موندم توش ...من و برام یه شرایطی ساختن خانوادم مجبور به ازدواج شدم ...اما به زور فکر نکنم ...ممکنه شرایطو برات سخت کنن که اگه دووم داشته باشی اونا خسته میشن ول میکنن

چی بگم ولله موندم توش ...من و برام یه شرایطی ساختن خانوادم مجبور به ازدواج شدم ...اما به زور فکر نکن ...

نمیدونم از تجربی خوشم نمیاد نمیدونم چیکار کنم از ازدواجم میترسم و متنفرم بین دوراهی موندم من درست عادی هم به سختی میخونم دیگه چه برسه برم تجربی 

نمیدونم از تجربی خوشم نمیاد نمیدونم چیکار کنم از ازدواجم میترسم و متنفرم بین دوراهی موندم من درست عا ...

خوب برو معلما قبولت میکنن با تبصره و تقلبی و خلاصه برو جهنم و ضرر شاید خوشت اومد 

واقعاعزیزم خدادلت روشادکنه یه ماه دیگه رای طلاق صادرمیشه شوهرم طلاق می خوادمن نمی خوام بچه هام پیش م ...

خداوند عالم خیلی بزرگه میتونه سنگ رو کنار شیشه نگه داره ولی به مو میرسه پاره نمیشه ، گاهی اوقات هم خدا در بطن اون ماجرا خیر و صلاحی رو میبینه که تو نمیبینی ، بچه هات رو نده چون پیش تو آرامش بیشتری دارن به فکر اونا هم باش ، ولی حس میکنم واسه این زن یه اتفاقی میوفته که باعث میشه سایه شو از رو زندگیتون برداره

کاربری دست دونفره
اصلا نمیتونم کلن از درس متنفرممم

رفتنه رو برو من خودم شبا بیدار بودم دوره دبیرستان فیلم میدیدم رمان میخوندم صبحا میرفتم مدسه با همکلاسیم تخت میگرفتیم میخوابیدیم 

2790
2778
2791
2779
2792