2777
2789
خداوند عالم خیلی بزرگه میتونه سنگ رو کنار شیشه نگه داره ولی به مو میرسه پاره نمیشه ، گاهی اوقات هم خ ...

نمیدونی چقدرازحرفاو انرژی گرفتم  خداهرچی می خوای بهت بده ❤❤❤❤️‍چندماهه چله دعاوذکرهرچی بگی انجام دادم ولی خدانمی دونم چراجواب شوهرمونمیده درحال خوش گذرانی خیلی داغونم نزدیک یه ساله بادوبچه اواره م الان دادگاهم تموم شده به نظرت تااخرین مرحله امضای طلاق پشیمون میشه ؟بخاطربچه هام نگرانم چون نه میتونم نگه دارم نه میتونم بدم بهش دیشب ازتنهایی گریه کردم می خواستم همون شب ببرم بدم به خودنامردش 

فقط خدا❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره خب گفتم که همه چیز درست نیست منم فقط حسم رو میگم اون چیزی که همون لحظه میاد به ذهنم🥲

حست که عالیه😁 میشه بیشتر بگی؟ در آینده مهاجرت میکنم؟ ادم موفقی میشم؟ اون کسی که دوسم داره سنشو حدودی میتونی بگی؟ 

نمیدونی چقدرازحرفاو انرژی گرفتم  خداهرچی می خوای بهت بده ❤❤❤❤️‍چندماهه چله دعاوذکرهرچی بگی انجا ...

فداتشم ، واست دعا میکنم قشنگم ، از خدا ناامید نشو هر لحظه میتونه معجزه کنه همیشه شکرشو بجا بیار حتی توی بدترین شرایط به امام رضای مهربون متوسل شو هیچوقت هیچکسو دست خالی رد نمیکنه هر کی بهش رو میزنه حاجت میگیره ، حس میکنم شوهرت الان پشیمون نمیشه فقط اون زنه احتمال داره ولش کنه و یا اتفاقی بیوفته براش و شوهرت هم سرش میخوره به سنگ بر میگرده به زندگیش 

کاربری دست دونفره
حست که عالیه😁 میشه بیشتر بگی؟ در آینده مهاجرت میکنم؟ ادم موفقی میشم؟ اون کسی که دوسم داره سنشو حدود ...

مهاجرت فکر نمیکنم چون خانواده ات مانع میشن ، صد در صد موفق میشی فقط تو زندگیت باید خیلی صبر و حوصله به خرج بدی که حس میکنم تو اصلا صبوری نمیکنی و یکمی لجباز هستی ، حدودا فکر میکنم ۱۸ ، ۱۹ اینا. باشه ، در ضمن حس میکنم رنگ سبز نعنایی خیلی بهت میاد ☺️😄

کاربری دست دونفره
اتفاقا خانوادم همش میگن درس بخون که بریی اره صبر و حوصله ندارم لجباز هم هستم

نمیدونم شاید فردی که باهاش ازدواج کنی مانع شه ، گفتم که آینده رو تو رقم میزنی و تنها کسی هم که ازش خبر داره خدای عالمه🤗❤️

کاربری دست دونفره
آره واست تو رشته تجربی آینده هست ولی سختی زیادی هم هست ، یه نفر پنهانی دوست داره که تو نمیدونی و خجا ...

ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ بچه علی چیه ؟ کی میرم سر کار ؟ 

ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ بچه علی چیه ؟ کی میرم سر کار ؟ 

با سختی زیاد بالاخره بهم میرسید ، شاید تا دو سال دیگه ، پسره ، آخرای همین سال توی بهمن یا اسفند جوری که انتظارشو نداری یه نفر پارتیت میشه 

کاربری دست دونفره
2790
2778
2791
2779
2792