2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یا نه

یعنی حس ششم من موقع بدبختی فعال میشه که هی دو دقیقه دیگه یکی میاد گند میزنه به حال و احوال و زندگیت

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
حس ششمی هستی؟ به نظرت رشته تجربی برم موفق میشم؟ کسی کلن تو زندگیم دوسم داره؟

آره واست تو رشته تجربی آینده هست ولی سختی زیادی هم هست ، یه نفر پنهانی دوست داره که تو نمیدونی و خجالت میکشه بهت بگه

کاربری دست دونفره
حس ششمی هستی؟ به نظرت رشته تجربی برم موفق میشم؟ کسی کلن تو زندگیم دوسم داره؟

اینجوری منظورته خواهرم ...نه بابا این که حس ششم نیست ...این کار فالگیر و رمالهای مفت خور و کلاه برداره ...آینده خوب تو الانت ساخته میشه ...میخوای بری تجربی رفتم من رشتم بوده راضیم ازش چون علاقه داشتم ...اگه بهش علاقه داری و استعداد داری تو یادگیری نه حفظ کردن برو تجربی ...فیلم هایی که میبنی ..بعدها کتاب هایی که میخونی خیلی برات لذت بخش میشه اگه زیست شیمی و فیزیک رو واقعا دوست داشته باشی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز