2777
2789
آره واست تو رشته تجربی آینده هست ولی سختی زیادی هم هست ، یه نفر پنهانی دوست داره که تو نمیدونی و خجا ...

مرسی

میشه مشخصات پسره رو بدی؟

در آینده ادم موفقی میشم؟ من اخه درس خون نیستم بزور میخوان بفرستنم تجربی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی میشه مشخصات پسره رو بدی؟ در آینده ادم موفقی میشم؟ من اخه درس خون نیستم بزور میخوان بفرستنم تج ...

دقیق نمیدونم ولی حس میکنم موهاش فرفریه و قد نسبتا بلندی داره همیشه هم خنده رو هست ، اره واسه همین گفتم حسم میگه که واست سختی داره ولی در نهایت موفقیت هم هست توش

کاربری دست دونفره
من کلا درس خون نیستم بزور میخوان بفرستنم تجربی 

نرووو زوری هیچی جواب نمیده فقط عمرتو هدر میدی ...باید بری دنبال علاقت 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
آره واست تو رشته تجربی آینده هست ولی سختی زیادی هم هست ، یه نفر پنهانی دوست داره که تو نمیدونی و خجا ...

عزیزم توروخدامیگی من طلاق دارم یااشتی ؟زندگیم درست میشه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
نرووو زوری هیچی جواب نمیده فقط عمرتو هدر میدی ...باید بری دنبال علاقت 

دقیقا همینجوریه منم خودم تجربیم و با علاقه خودم رفتم و توش خیلی موفقم چون علاقه دارم ، منم که هیچیو نمیدونم فقط اون چیزی که همون لحظه حس میکنم رو میگم تنها کسی که از آینده خبر داره خدای بلند مرتبه هست و تنها کسی هم که میتونه آینده رو به بهترین نحو رقم بزنه خود شخص هست

کاربری دست دونفره
دقیق نمیدونم ولی حس میکنم موهاش فرفریه و قد نسبتا بلندی داره همیشه هم خنده رو هست ، اره واسه همین گف ...

عزیزم میشه جواب منم بدی طلاقه یااشتی ؟زندگیم درست میشه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
نمیشه اصلا میگن فقط تجربی😑

اگه مثل خوردن یه غذای زوریه که بعدا بالاش بیاری این قضیه برات واقعا اینجوریه ...ترک تحصیل کن به نفعته اما اگه میتونی به زور بری بعد میونه راه از رشته تجربی خوشت بیاد که میشه توفیق اجباری

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
2790
2778
2791
2779
2792