ببخشید چندبار این تاپیک زدمـ
اینو بگم که الان دوماهه دوتا شغل دارع از ساعت۸صبح تا۸شب سرکاره برسه خونه میشع نه و نیم ده و خیلییییییی خسته میشه پول درستی حقوقش نیس و کمه
من ۱۹اون۲۲سلام چند مدت پیش فکرکنم یک هفته پیش قهر کردیم و دعواشدید بعدش اون منو از همه جا بلاک کرد بجز تلگرام بعدش دیشب اشتی کردیم رفتم پیشش هرچی بهش گفتم منو از بلاکی دربیارم گفت در مبارم امـا خب دوباره ففط از تل پیام میده😭😭😭چرا از بلاک در نمیاره حتی تو زنگ هم بلاکم😭😭😭😭دیشب اصلا قانع نمیشد میگفت رفتم خونه از بلاک در میارم چرا همونجا در نباورد؟؟چرا رفت خونه در نیاورد؟😭دعوامون سرچیزی نبود ک بخواد لج کنه بره باکسی
یک اختلاف بود فقط بابا اصلا ما دعوا داشتیم قهر میکردیم اما بلاک نمیکرد این سری بلاک کرد نمیدونم چرا عجیب بود برامممممم فکرنمیکنم دوسدختر داشته باشه چونکه تعقیبش کردم همهجووووووره مطمین شدم😭حضوری اوکیه مثل همیشه امااااااا پشت گوشی خیلی دارم عذاب میکشم😭😭😭😭شغلش دیتیلینگ کارواش و مکانبکی و صافکاری داره شاگردی میکنه😭همه ت نینی سایت میگن نمیخواد منو😭😭😭بعدشم تو تلگرام خیلی سخته امروز کلا ۴تا پیام داده😭😭😭 همیشه ثلب سفید میفرستاد میگف نشونه عشق پاک و صافه امروز عکسم براش فرستادم قلب خاکستری فرستاد😭بخدا نمیتونم بلاکش کنم😂😭بخدا تو نینی سایت همه بعم میگن نمیخوادم😭😭چونکه خیلی کم برام وقت میذاره اما وقتایی میاد خستگی ازش میباره دورش بگردم برام دعاکن رابطمون گرم بشه و ازدواج کنیم😭😭میدونم دوسم داره اما دلیل اینکاراش نمیدونم😭فشار اقتصادی حقیقتن داره پارررررش میکنه همش میگ هرچی جمع میکنم نمیتونم حتی پراید بخرم خیلی کارمیکنه تو کارواش و مکانیک و...یعنی پاره میشه بخدااااا سربازی دوساله رفته