2777
2789

ببخشید چندبار این تاپیک زدمـ

اینو بگم که الان دوماهه دوتا شغل دارع از ساعت۸صبح تا۸شب سرکاره برسه خونه میشع نه و نیم ده و خیلییییییی خسته میشه پول درستی حقوقش نیس و کمه
من ۱۹اون۲۲سلام چند مدت پیش فکرکنم یک هفته پیش قهر کردیم و دعواشدید بعدش اون منو از همه جا بلاک کرد بجز تلگرام بعدش دیشب اشتی کردیم رفتم پیشش هرچی بهش گفتم منو از بلاکی دربیارم گفت در مبارم امـا خب دوباره ففط از تل پیام میده😭😭😭چرا از بلاک در نمیاره حتی تو زنگ هم بلاکم😭😭😭😭دیشب اصلا قانع نمیشد میگفت رفتم خونه از بلاک در میارم چرا همونجا در نباورد؟؟چرا رفت خونه در نیاورد؟😭دعوامون سرچیزی نبود ک بخواد لج کنه بره باکسی 

یک اختلاف بود فقط بابا اصلا ما دعوا داشتیم قهر میکردیم اما بلاک نمیکرد این سری بلاک کرد نمیدونم چرا عجیب بود برامممممم فکرنمیکنم دوس‌دختر داشته باشه چونکه تعقیبش کردم همه‌جووووووره مطمین شدم😭حضوری اوکیه مثل همیشه امااااااا پشت گوشی خیلی دارم عذاب میکشم😭😭😭😭شغلش دیتیلینگ کارواش و مکانبکی و صافکاری داره شاگردی میکنه😭همه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو😭😭😭بعدشم تو تلگرام خیلی سخته امروز کلا ۴تا پیام داده😭😭😭 همیشه ثلب سفید میفرستاد میگف نشونه عشق پاک و صافه امروز عکسم براش فرستادم قلب خاکستری فرستاد😭بخدا نمیتونم بلاکش کنم😂😭بخدا تو نی‌نی سایت همه بعم میگن نمیخوادم😭😭چونکه خیلی کم برام وقت میذاره اما وقتایی میاد خستگی ازش میباره دورش بگردم برام دعاکن رابطمون گرم بشه و ازدواج کنیم😭😭میدونم دوسم داره اما دلیل اینکاراش نمیدونم😭فشار اقتصادی حقیقتن داره پارررررش میکنه همش میگ هرچی جمع میکنم نمی‌تونم حتی پراید بخرم خیلی کارمیکنه تو کارواش و مکانیک و...یعنی پاره میشه بخدااااا سربازی دوساله  رفته 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان سایت خلوته فردا غروب بزن 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد کم کم ترکت کنه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
ده بار این تاپیکو زدی  همه هم به قول خودت گفتن نمیخوادت دیگه  چقدر آویزون طرفی آخه  ...

یک آقایی تعریف می کرد می گفت زمانی که ورشکست شدم با وجودی که عاشق زنم بودم نمی تونستم براش وقت بذارم 

و همسرم داشت ذره ذره آب می شد و فکر می کرد ازش سرد شدم.... 

و زمانی که وضع مالیم بهتر شد ذهنم آروم گرفت و بعد از مدت ها برگشتم سمت همسرم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یک آقایی تعریف می کرد می گفت زمانی که ورشکست شدم با وجودی که عاشق زنم بودم نمی تونستم براش وقت بذارم ...

اینا قابل مقایسه نیستند عزیزم 

اگه شوهرش بود میگفتم فشار مالی هست ولی شرایط دوستی خیلی فرق داره

بهت توصیه میکنم الان سنت خیلی حساسه ماهرچی بگیم توسعی داری خودتو گول بزنی بگی دوسم داره.ماهم این سنارو گذروندیم دخترجان.این آقا 120درصد با یکی دیگه در ارتباطه.من حس شیشمم هیچوقت دروغ نمیگه خودتو خسته نکن کسی دوست داشته باشه ترس ازدست دادنتو داره.حالا من یه کارایی بهت میگم مو به مو انجام بده که ببینم داستان ازچ قراره

مگه میشه دوست داشته باشه بلاکت کنه آخه محاله بابا منو عشقم تا ته جنگ رفتیم نشد بلاک کنیم

دقیقا 

پسره تو دو راهی گیر کرده ..عقلش میگه ترکش کن تو نمیتونی خوشبختی کنی 

دلش پیشش گیره 

عزیزم  حالا فهمیدی     یا منم جااااااار  بزنم   خودت رو سبک نکن      خیلی بهش محل نزار         اگه واقعا  تو رو  بخواد  خودش میاد سمتت             یه هفته یا ده روز تحمل کن  دیگه تکلیفت معلوم میشه