2777
2789
چه زیادی خواهی؟!خواستن یه خونه که برای خودتون باشه زیادیه؟!!!!

اره شدم زیادی خواه 😭😭ب شوهرم گفتم عروسی نمیخوام ی مبل بگیر کمک ب خانوادم ۵۰ داد گفت بقیش خانوادت بدن گفتم ج فایده این کمک ..مس همون عروسی بگیر..گفت حالا ک عروسی میخوای باید بیای زیرزمین مامانم

من خوابم نمیاد...

فردام ساعت ۹ به بعد مشتری دارم...

بعدشم ساعتای ۳ باید برم پیش دوستم برام میکرو بزنه...

استرس اونو گرفتمممم....

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیدارم با استرس و ناراحتی  فردا نوبت دکتر دارم واسم دعا کنید مشکلی نباشه 🥺

ایشا ک مشکلی نی عزیزدلم...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
این دنیا از اولش قشنگ نبود 

فكرش رو بكن شوهرم هر ٢ يا سه ماه برا خودش ميره عشق و حال هر بار ي شهري ١٠ روز اينجوريا ميمونه 

منم نميبره ميگه تنهايي راحترم 

همه اينا ب كنار من پذيروفتم ك اين ادم سالمي نيست وقتي ميخواد برگرده ناراحتم تو اين ده روز ارامش دارم وقتي مياد ارامش از خونه ميره 

نميدونم چي كار كنم ب نبودش عادت ميكنم دوباره مياد ب بودنش عادت ميكنم باز دوباره ميره 

من چيم تو تين زندگي كجام اصلا 

ختم یاعلی بردار هیجی نیست انشالله

تاالان نذر واسم جواب نداده که به مرحله ادا کردن برسه 

اگه میشه لطف کن واسم نیت نذر کن که حل بشه ختم یاعلی رو ادا کنم تعدادشم بهم بگو لطفا 

ممنونم 

بیین یکی از فامیلایه ماهم اینجوری بودن جتی پسره فامیل خودمون بود دخترخ غریبه ولی دخترا رفت خونه پدرش ...

منم میترسم میترسم با این اوضاع کارمون بیخ میدا کنه شوهرم دستش خالیه میدونم ولی ی قدم برداره دلم نسوزه

خونه مستقل حالا اجاره یا خرید پرتوقع بودنه؟  منم خر شدم قبول کردم ۲۰ ساله پیش الان بهش فکر هم میکنم عصبی میشم ...پرو نبودم برا همین اذیت شدم باید ساعت خواب و بیدارم با اونا بود والا دماغشون یور میشد غذا طبق سلیقه خودشون هیچ تاثیری هم در خونه دار شدن ما نداشت این حماقتمون

من شوهرمازم حتوقع داره ازش عروسی نخوام خونه مامانش زندگی کنیم هیجی ازش نخوام

اسی شرایط خیلی سختی شده مشکلات مالی و بی پولی باهم حرف بزنید کوتاه بیاین ماه عسل برو یا یه مهمونی کوچیک ۵۰/۱۰۰نفر از خیلی نزدیکا بگیرید و بگو خونه اجاره کنه 

تاالان نذر واسم جواب نداده که به مرحله ادا کردن برسه  اگه میشه لطف کن واسم نیت نذر کن که حل بش ...

۴ شب رو به سجده باش وضو بگیر برو رو به سجده ۱۰۰۰ بار گو یاعلی هرشب ب مدت ۴شب

خونه مستقل حالا اجاره یا خرید پرتوقع بودنه؟  منم خر شدم قبول کردم ۲۰ ساله پیش الان بهش فکر هم م ...

من الان چیکار کتم من اعصاب ناز کشیدن شوهر ندارم اون باید ناز منو بکشه نه اینکه بخوام هزار بار بگم خانوادت طوری نیستن ک ما باهاشون ی جا باشیم بهم تهمت زدن دروغ دهنم بستن