2777
2789
منم میترسم میترسم با این اوضاع کارمون بیخ میدا کنه شوهرم دستش خالیه میدونم ولی ی قدم برداره دلم نسوز ...

ببین اصلا به دست خالی بودن مربوط نمیشه اون اگه بتو نشون بده براش ارزش داری تو توهمون زیرزمین بدون عروسی میری خصلت خانما اینه که وقتی طرفو دوست داشته باشم و دوطرفه باشه همه کارمیکنن

ولی بااین حرفایی که نوشتی و خوندم بنظرم تاالانم ارزش خودتو اوردی پایین چ برسه ادامه هم بدی این وضعیتو اون اگه بخاد تورو همه تلاششو میکنه ۱۰ بار همون مسافرتایه ۱۰روزشو نمیره دستشم پرمیشه جداقل توکارایه عروسیتون یکم جلو میوفتید

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اسی شرایط خیلی سختی شده مشکلات مالی و بی پولی باهم حرف بزنید کوتاه بیاین ماه عسل برو یا یه مهمونی کو ...

میگه کلا عروسی نباشه سرویس طلا عروس نباشه مبل ازم نخواه هیچی بپیچی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان چیکار کتم من اعصاب ناز کشیدن شوهر ندارم اون باید ناز منو بکشه نه اینکه بخوام هزار بار بگم خا ...

شما مگه از اول امد نگفت باید کجا زندگی کنید گفته بود پیش پدرو مادرش؟

بعد پدرو مادرش واحد جدا دارن که زندگی کنید یا برید تو یه اتاق وسایلتم استفاده نکنی؟

من خوابم نمیاد... فردام ساعت ۹ به بعد مشتری دارم... بعدشم ساعتای ۳ باید برم پیش دوستم برام میکرو ب ...

کجامیخای بزنی منم میخام ولی میترسم خراب شه فقط ی سالن خوب میداکردم برا انجام دادن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
ببین اصلا به دست خالی بودن مربوط نمیشه اون اگه بتو نشون بده براش ارزش داری تو توهمون زیرزمین بدون عر ...

میدونی حق ب جانب بودن بدم میاد من بمیرم خونه اشون نمیام حتی ب جاهای باریک برسه بایا من آدمم حسرت دارم

پدرو مادرش واحد جدا دارن که زندگی کنید یا برید تو یه اتاق وسایلتم استفاده نکنی؟

ن زیر زمین من تو آین ی سال خیلی چیزا دیدم حرف شنیدم نمیخوام برم نزدیکشون

شما مگه از اول امد نگفت باید کجا زندگی کنید گفته بود پیش پدرو مادرش؟  بعد پدرو مادرش واحد جدا ...

گفت پیش مادرم ولی نمیدونستم خانوادش اینطورین ک حرف تو دهن بزارن تهمت بزنن دروغ بگن

میدونی حق ب جانب بودن بدم میاد من بمیرم خونه اشون نمیام حتی ب جاهای باریک برسه بایا من آدمم حسرت دار ...

بنظرم زندگیتو داری خراب میکنی مگه چندسالته همه ادما حقشونه خونه خودشون باشن عروسی داشته باشن اینا کوچیکترین وظایف ادمیه که قصد ازدواج داره معذرت میخاام ولی بااین تفاسیر شوهرت لصلا ادم درست حسابی نیست که بخای بخاطرش ازهمه چیت بزنی و زندگی کنی ک پس فردام بدترازاینو سرت بیاره

بعضز وقتا همون جایه باریکی که فکرمیکنی قراره بهش برسی مسیر خوشبختیته و توخبر نداری

بنظرم زندگیتو داری خراب میکنی مگه چندسالته همه ادما حقشونه خونه خودشون باشن عروسی داشته باشن اینا کو ...

بترش اینه میبینه من بیدارم صدای خروپوفش هواس از آدمای خودخواه بدم میاد

بترش اینه میبینه من بیدارم صدای خروپوفش هواس از آدمای خودخواه بدم میاد

عزیزم ایشالا که مشکلت حل بشه ولی چرا تا الانم بااین ادم موندی که مطمئنا در اینده هم قراره بدتر ازاین بشه

گفت پیش مادرم ولی نمیدونستم خانوادش اینطورین ک حرف تو دهن بزارن تهمت بزنن دروغ بگن

خیلی سخته، شما از همین الان رو رفتن منفی هستی دوستشون نداری سخته،من همسرم عروسی و طلا گرفت خوبم گرفت ولی من دوست داشتم نمیگرفت اینارو خونه اجاره میکرد یسال اول ادم دوست داره هر لباسی بپوشه ارایشی کنه دوست و فامیلو دعوت کنه ولی من اینارو از دست دادم با امدن جاری و خونه مستقل و حمایت خانواده همسر چند سال بد ...اوضاع روحیم بد شد الانم خوب نیستما با اینکه همسرم اوب بود و هست ..من نتونستم کنار بیام 

خیلی سخته، شما از همین الان رو رفتن منفی هستی دوستشون نداری سخته،من همسرم عروسی و طلا گرفت خوبم گرفت ...

وقتی برای دلت کم بزاری هیج وقت حال روحی آدم خوی نمیشه

ببین صحبت کن اگر مثل یک مستاجر میتونن باهاتون رفتار کنن یعنی احترام و استقلال داشتن برو،ولی اگر یه چیزایی مثل عروسی طلا  مبل و.. برات مهمه تا ابد هم یادت نمیره با هر عروسی که بری هر جهاز ی که ببینی و...بعد این چرا زن گرفته نه خونه نه عروسی نه طلا پس کدوم تعهدشو میتونه اجرا کنه