2777
2789
شوهرم میگه عروسی نخواه بیا بریم خونه مامانم زندگی کنیم نمیدونم مبل نخواه  یا اگ عروسی میخوای ...

بگو اگه خونه نداشتی چرا ازدواج کردی. اصلا قبول نکن هم عروسی بگیر هم بگو خونه اجاره کنه

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ وجه زیر بار نرو بگو به درک اگه نمیتونس خونه گیر بیاره منو نمیگرف 

دلم خیلی گرفته حس میکنم خودمو بدبخ کردم ک با مردی ازواج کردم ک فقط توقع درک شدن داره دل من مهم نیست 

منمم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
حالم خیلی بده😱😭امشب خونه دوستشون بودیم بهمون گفتن اگ اخلاقتون اینه جدا شید

بیین یکی از فامیلایه ماهم اینجوری بودن جتی پسره فامیل خودمون بود دخترخ غریبه ولی دخترا رفت خونه پدرش دیگه تا جندماه نیومد جتی تامرز جدایی رفتم بعدازاون ازدواج کردن عروسی و خونه همه چی تکمیل

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت