2777
2789
عنوان

لاغرییی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 50 پست

من خودم با این روش از ۶۵ رسیدم به ۵۶ . فقط هیچ چیزی و حذف نکن حتی سوخاری و پیتزا هم دلت خواست بخور ولی کم بخور نه در حد ترکیدن . اگه یه روز دیدی زیاد خوردی فرداش نا امید نشو و رژیمتو نشکن عوضش سعی کن جبران کنی و فرداش کمتر بخوری . در آخر اینکه تا وقتی واقعا گشنت نشده نرو سر یخچال و روزی ۸ لیوان آب فراموش نشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه والا منم خسته شدم که چیکار کنم چاق شم چند گیلویی

۷۵

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
یکی مثل ما میخواد چاق شه شما میخواین لاغر شین🤐

بیاین جاهامونو عوض کنیم 

اخه خدایی چی هس تو چاقی 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اصولی نی 😂من رسما ایندفعه زدم ب سیم اخر  میخورم که ضعف نکنم  نود درصد غذامو حذف کردم&nb ...

اینجوری بدنت اسیب میبینه ریزش مو میگیری یا عضله هات شل میشه کم کم رژیم بگیر کالری رو کم کن ن یک دفعه 

من همیشه به لاغرا میگم 😂وای هرچی لباس هست هم واسشون اندازه میشه 🥲

بنده های خوب خدا هستن

خودشون متوجه نیستن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مگه میشه نخوری پس چی میخوری؟ ریزش مو نداری؟

از بچگی برنج زیاد دوس ندارم 

شده تو مهمونی بخاطر میزبان دو سه قاشق خوردمم 

بخاطر همون حذف کردنش یا کم کردنش تو زندگیم نقشی نداشته 

نون میخورم 

الانم چند ساله سبوس دار میخورم 

ریزش مو شدید نه ولی موعه دیگ میریزه 

اگ میخوای بدوناگ از دست دادن عضله و ب فرم شدنو ریزش مو کمبود ویتامینو مواد مغذی و..لاغر کنی از راه ا ...

یعنی باید ۱۹۰۰کالری بخورم🤐خیلی زیاده اخه 💔

هر چیزی حدی داره نه زیاد چاقش خوبه نه لاغر هردوش ادمو مسخرع می کنن

اخه من باید واقعا کم کنم 

چون چند ساله دارم لاغر میکنم و تا جایی خودمو رسوندم نمیدونم چرا دیگ وزنم استپ کرده هرکاری کردم نشد 

من خودم با این روش از ۶۵ رسیدم به ۵۶ . فقط هیچ چیزی و حذف نکن حتی سوخاری و پیتزا هم دلت خواست بخور و ...

باشه حتما خیلی ممنونم😁🫀

چندکیلویی؟

۷۵

اینجوری بدنت اسیب میبینه  ریزش مو میگیری یا عضله هات شل میشه کم کم رژیم بگیر کالری رو کم کن ن ی ...

اخه کم کم گرفتم هیچ اتفاقی نیوفتاد 🥲باشگاهم میرفتم 

نا امید شدم

بنده های خوب خدا هستن خودشون متوجه نیستن

دقیقا🥲😂

2790
2778
2791
2779
2792