2777
2789
عنوان

لاغرییی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 50 پست
برنج و نون حذف نکن ۱۰-۱۲ ق مجازی در عوض پرتئین روزانت باید تامین شه روزی سه تا میوه مجازی اینجور ...

برنج که از بچگی زیاد دوس ندارم نمیخورم 

بدنم عادت کرده 

نون هم یه کف دست میخورم 

میوه هم میخورم 

ولی اینجوری کم میکنم؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم چرا بعد بچه اول چوب خشک شده بودم،الان سردومی هی چاق میشه بدنم  اماصورتم لاغرشده خیلی کسی راه حلی داره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
برنج که از بچگی زیاد دوس ندارم نمیخورم  بدنم عادت کرده  نون هم یه کف دست میخورم  م ...

مگه میشه نخوری

پس چی میخوری؟

ریزش مو نداری؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگ میخوای بدوناگ از دست دادن عضله و ب فرم شدنو ریزش مو کمبود ویتامینو مواد مغذی و..لاغر کنی از راه اصولیش برو 

۳۰۰کالری از کالری مورد نیاز بدنت کم کن..ت این مدت فقد چربی سوزی داری و هرماه تقریبا یک کیلو کم میکنی ..هیچ مشکلی هم ب سلامتیت وارد نمیشه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

نترس با حذف فست فود و تنقلات مضر و شیرینیجات کسی کمبود ویتامین نگرفته

نگفتم که با فست فود و اینجور چیزا 

کلا غذا مو خیلی کم کردم 

فک کنم اینجوری حساب کنم روزی ۵۰۰کالری میخورم فقط 

بخاطر این میترسم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
وای خوشبحالت لاغری😂😂زیاد میتونی بخوری😝

من همیشه به لاغرا میگم 😂وای هرچی لباس هست هم واسشون اندازه میشه 🥲

من متوسطم شاید یه درصدی به لاغر بخورم ولی متوسط دقیقممممم

خوشبحالت😁

اگه رژیمت اصولی باشه ترس ندارد ک 

اصولی نی 😂من رسما ایندفعه زدم ب سیم اخر 

میخورم که ضعف نکنم 

نود درصد غذامو حذف کردم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز