2777
2789
عنوان

لاغرییی

293 بازدید | 50 پست

بچه ها من میخوام با کم خوردن و حذف شیرینیجات یکم وزنم بیاد پایین 

ولی میترسم ویتامین بدنم کم شه ریزش مو بگیرم 

نمیدونم چی باید بخورم که با همون مقدار کن ویتامین و پروتئین بدنمو تامین کنه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برنج و نون حذف نکن

۱۰-۱۲ ق مجازی

در عوض پرتئین روزانت باید تامین شه

روزی سه تا میوه مجازی

اینجوری مشکلی پیش نمیاد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای خوشبحالت من میخام چاق شم نمیشععع

وای خوشبحالت لاغری😂😂زیاد میتونی بخوری😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه

چیو نه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
وای خوشبحالت من میخام چاق شم نمیشععع

خوشبحالتتت که لاغری 

من چند ساله دارم جون میدم لاغر شم هنو به چیزی که میخوام نرسیدم خسته شدم

چه فاییده ارزومه چاق بشم 

چ فایده ما ارزومونه لاغر باشیم😜